The perfect guide to the casino

Officielt: FC Midtjylland sikrer sig et af Europas mest ombejlede talenter

FC Midtjylland har sikret sig et talent som de selv kalder for et af europas mest omstridte talenter.

FC Midtjylland har haft held med at udklække nogle rigtig dygtige spillere gennem deres talentarbejde og nu har de købt sig til et af de største talenter hvis de selv skal sige det.

Dermed er det en realitet at 17-årige Kaan Kairinen ny mand i FC Midtjylland. Det offentliggør de på deres hjemmeside. Midtbanespilleren er købt i den finske klub FC Inter Turku.

Allerede som 15-årig fik Kaan Kairinen debut i den bedste finske række Veikkausliiga, og allerede nu som 17-årig har han spillet 50 kampe i den bedste finske række.

– Kaan er en eftertragtet spiller, der har været i søgelyset hos flere europæiske storklubber. Vi er stolte over, at det er lykkedes os at hente så lovende en spiller til FC Midtjylland, siger sportsdirektør Claus Steinlein til FCM.dk.

Kaan Kairinen er blevet hentet som et resultat af scouting-samarbejdet mellem FC Midtjylland og Brentford FC, skriver Midtjylland på deres hjemmeside.

– Vi har haft en tæt dialog med vores analytiske team i England om Kaan. Han har en imponerende fysik, når man tager hans unge alder i betragtning, og samtidig er han en dynamisk og teknisk velfunderet midtbanespiller med et godt spark, forklarer Steinlein til FCM.dk.

De to parter har skrevet en 3-årig kontrakt. OM skiftet siger Kairinen selv:

– Det føles fantastisk. Det er det første store skridt i min karriere, og jeg ser virkelig frem til. Jeg føler, at tidspunktet er det rigtige for mig. Samtidig vil jeg også gerne takke Inter Turku for en god tid i klubben, siger Kaan Kairinen.

– Jeg håber, jeg kan udvikle mig og blive en endnu bedre fodboldspiller i FC Midtjylland. Det er jeg klar til at arbejde hårdt for. FCM er en topklub i Skandinavien, så det her er en god mulighed for mig, slutter Kairinen.

Mest læste på footy.dk

1.Sørgelig video: Valdes er gået fra Camp Nou og Old Trafford til dette
2.Chokrygte: Barca er ude efter United-stjerne
3.Liverpool mindes Aggers debut – Brøndby svarer kækt tilbage
4.Billede: Det tog Diego Costa fire minutter, før han igen havde taget kvælertag på en modspiller
5.Billede: Verdens lækreste kvindelige dommer forudsagde Milan-sejr med vildt numsebillede

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top