Chelsea tromlede let over MK Dons i 5-1 ydmygelse

Der var aldrig rigtig tvivl om kampens udfald i dagens kamp i mellem Chelsea og MK Dons i FA Cup-kampen som i dag blev spillet. Storklubben vandt 5-1 på udebane over sagesløse Dons.

Milton Keynes Dons har de seneste år været oppe i mod store modstandere i FA Cuppen, da de sidste år fik lov at møde Manchester United. I år var det så mægtige Chelsea, der dog har været knapt så mægtige i denne sæson.

I dag var London-holdet dog klart stærkere, og vandt 5-1. Sejren blev grundlagt i første halvleg hvor Chelsea kom foran efter et hattrick af Oscar. 3-1 var stillingen ved pause.

I anden halvleg var kampbilledet det samme med Chelsea som det klart mest dominerende hold. Hazard fik scoret sit første mål i 273 dage da han scorede fra 11-meter pletten, før indskiftede Traoré lukkede og slukkede.