United tabte for fjerde kamp i streg

Manchester United tabte for fjerde kamp i streg, da det her til eftermiddag blev til et 2-0-nederlag til Stoke.

Manchester Uniteds hollandske manager Louis van Gaal gik ind til Stoke-kampen som en særdeles presset mand, og sædet er ikke blevet mindre varmt efter kampen på Britannia. Efter tyve minutters spil dummede Memphis Depay sig gevaldigt, da hans aflevering tilbage til David de Gea blev opsnappet af Glen Johnson, der sendte den ind til Bojan, som sikkert sendte Stoke i front.

Få minutter senere var det så Ashley Youngs tur til at dumme sig, da han satte hånden på en afslutning. Frisparket blev sparket i muren, men på returen bankede Marko Arnautovic kuglen i kassen, og så kunne Stoke helt fortjent gå til pause foran med 2-0.

I anden halvleg blev Wayne Rooney skiftet ind, og Manchester United kom bedre med. Marouane Fellaini havde et par store muligheder for at reducere, men Jack Butland tog fint fra i Stoke-målet. Derfor kunne Stoke stille og roligt køre en 2-0-sejr hjem, og Manchester United tabte dermed for fjerde kamp i streg.