TIdligere FCK'er sikrede Gladbach vigtig comeback-sejr trods tidligt rødt kort

TIdligere FCK’er sikrede Gladbach vigtig comeback-sejr trods tidligt rødt kort

Mönchengladbach sikrede sig her til aften en kanonvigtig sejr over upåagtede Darmstadt. Kampen endte 3-2 efter et sent mål af den tidligere FCK-back Oscar Wendt.

Det så ellers i flere omgange ikke særlig godt ud for Gladbach. Først kom man bagud efter en halv times spil, da Heller scorede for Darmstadt. Ti minutter senere blev Mönchengladbach så reduceret til ti mand, da den offensive kreateur Granit Xhaka så rødt for usportslig optræden. Først kappede Xhaka en af Darmstadts spillere, da Mönchengladbach faktisk selv havde bolden hvorefter han ‘frontede’ den nedlagte Darmstadt-spiller. Klart rødt kort.

Dette gjorde dog ingenting for spillet på banen hvor Mönchengladbach stadig var det klart bedste hold. Derfor var det såmænd ikke ufortjent at Lars Stindl kunne udligne kort før pausen.

Og kort efter pausen kom Mönchengladbach så endda foran. Norske Håvard Nordtveit scorede for hjemmeholdet, der er Bundesligaens mest scorende efter deres nye træner er tiltrådt.

Føringen blev dog udlignet da Wagner scorede.

5 minutter før tid scorede Wendt dog flot efter kombinationsspil i Darmstadts felt, og bringer dermed Mönchengladbach op på en 4. plads i den tætte sub-top i Bundesligaen.