Milan fortsatte den gode form mod Frosinone

AC Milan er i god form og forsøger at genskabe kontakten til de øverste placeringer i Serie A. Dette fortsatte i dag, da man ude mod Frosinone hev en 4-2 sejr i land.

Det var dog en svær opgave der ventede Milan i dag. Frosinone har nemlig været meget stabile på hjemmebane, hvorfor de nemt ville kunne volde Milaneserne problemer. Og det skete. Ciofani scorede i en-mod-en situationen mod unge Donnarumma og så stod det 1-0 til hjemmeholdet. Denne stilling holdt indtil pausen.

I anden halvleg fortsatte Milan det pres de havde lagt på Frosinone igennem hele første halvleg og dette skulle give pote. Abate udlignede til 1-1, da han køligt lagde bolden ind fra højre side.

Kort efter scorede Carlos Bacca til 2-1, og nu var opgøret pludselig vendt på hovedet. Frosinone havde dog svært ved for alvor at diktere kampen, hvorfor det ikke var ufortjent at Milan skulle blive det næste hold til at score igen.

Forsvarsgeneralen Alex kunne dirigere et hovedstød i kassen, og så var kampen definitivt lukket. Troede man. OPlæggeren fra første mål, Dionisi, kunne dirigere et indlæg i nettet og reducere til 2-3.

Milan lukkede kampen i overtiden da Frosinone skulle satse, og Bonaventura kunne lukke til 4-2.

Milan indtager nu 6. pladsen i Serie A, mens Frosinone ligger nummer 18.