Lazio brød forbandelse med sejr over topholdet Inter

Inter tog her til aften i mod Lazio i et klassisk opgør i den italienske Serie A. Og det skulle vise sig at blive en temmelig interessant affære.

For det stod ikke ligefrem skrevet på forhånd at Lazio skulle ende med at vinde den kamp 2-1. Inter har i denne sæson haft en fin hjemmebanestatistik, hvor man ud af 8 hjemmekampe har vundet 6, spillet en uafgjort og tabt en.

Næsten det modsatte gjorde sig gældende for Lazio, der i 7 udekampe i denne sæson kun har vundet en enkelt mens de 6 andre er blevet tabt.

Dette skulle Lazio derfor forsøge at lave om på. Og det startede fint. Efter fem minutter røg et hjørnespark ud til Candreva der via en Inter-spiller tordnede læderet i kassen.

Dette holdt indtil pausen.

Inter var generelt toneangivende i anden halvleg og efter en times spil blev dette udnyttet. Inters kaptajn, Mauro Icardi udnyttede en frispilning da han koldt lagde bolden i kassen.

Inter pressede herefter på for et føringsmål, men uden rigtigt at blive farlige. Alt for meget spil for langt tilbage på banen, gav ikke de ønskede chancer.

Derfor kunne Candreva 3 minutter før tid sikre Lazio sejren, efter han fulgte op på sit eget straffespark som i første omgang blev reddet af ‘straffesparks-eksperten’ Samir Handanovic.

Slutteligt blev et par smidt i bad tidligere end slutfløjtet, da både Felipe Melo og Savic ragede røde kort til sig.

Inter topper fortsat Serie A efter nederlaget.