Direktør bekræfter: Vi henter Boateng til januar

The perfect guide to the casino

Direktør bekræfter: Vi henter Boateng til januar

Transfervinduet er 10 dage væk, og derfor er klubberne verden over klar til at forhandle. Det samme gælder storklubberne og her har AC Milan allerede gjort klar til at hente den første.

AC Milan ser nemlig ud til at udnytte at Kevin-Prince Boateng og Schalke 04 ikke blev et evigt lykkeligt ægteskab. De to parter skiltes nemlig for alvor i December, og nu er Boateng derfor fri at hente for Milan.

Kevin Prince Boateng skifter angiveligt den 4. Januar.

– Hvis ingen af de store navne skifter i januar, kommer der ingen store navne ind. Vi fuldfører Boatengs kontrakt den 4. januar, og Suso tager med 99 procents sikkerhed til Genoa. De skal bare blive enige om de personlige vilkår, siger Galliani til Football Italia.

– Måske er der nogen af dem, der ikke har spillet så meget, der tager videre, det er en stor trup. Jeg vil bare minde alle om, at vi dårligt har gjort brug af Mario Balotelli og Jeremy Menez på grund af skader, slutter direktør Galliani.

Mest læste på footy.dk

1. Schmeichels billede: Se billedet der afslører hvor utrænet PL-stjerne er
2. Hvordan siger han nej? Ronaldos danske flirt presser brysterne sammen på Instagram
3. Eksklusive billeder: Her hiver Leicester-stjerner damer med hjem på hotellet fra Københavns natteliv
4. Selena Gomez har datet tidligere Bundesliga-profil – nu viser hun ham, hvad han går glip af med frækt billede i undertøj
5. Vardys forlovede har haft sex med popstjerne – nu ydmyger hun ham

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top