Footy Opinion: Dette er 'Efterårets Hold' i Superligaen

The perfect guide to the casino

Footy Opinion: Dette er ‘Efterårets Hold’ i Superligaen

Vi skriver dags dato d. 18/12, og julen nærmer sig således med hastige skridt. Det betyder at fodboldprogrammet efterhånden er tyndt, bortset fra i England. I Danmark er alle klubber således gået på juleferie, og derfor må det være på sin plads at kigge tilbage på efterårets profiler i Superligaen.

At sætte en startopstilling med efterårets hold, er selvfølgelig altid svær, da der ofte er mange om buddet på de enkelte positioner, mens andre umiddelbart ser mere tynde ud.

Holdet er som følger, som det også ses i nedenstående grafik: (Forklaring følger under billedet)

Rønnow,
Pedersen, Sviatchenko, Zanka, Durmisi,
Austin, Delaney, Risgaard,
Falk Jensen, Spalvis, Thomsen

efterårets hold

Målmand: Frederik Rønnow, Brøndby
Brøndby solgte i sommers holdets måske største profil i Lukas Hradecky. Derfor er det umiddelbart ikke let at komme som målmand fra AC Horsens og skulle løfte arven i den store vestegnske klub. Det har Rønnow dog formået med adskillige flotte præstationer til følge.

Højreback: Marc Pedersen, SønderjyskE
Højrebacksene har generelt ikke præsteret på ligeså højt niveau som de andre positioner i denne efterårssæson. Udskiftning på pladsen i FCM, en svingende Larsson i Brøndby, en skadet Ankersen i FCK etc. giver plads til Marc Pedersen der er eneste SønderjyskE-spiller på dette hold. Så al den ære og ros de lyseblå skal have for et kanonflot efterår bliver personificeret på Pedersens position her på holdet. Fine aktioner både offensivt og defensivt har givet den ellers vante midtstopper pladsen.

Midterforsvar: Erik Sviatchenko, FCM
Erik Sviatchenko må være et brandvarmt emne for mange klubber når transfervinduet åbner om 2 uger. Fantastiske præstationer i Superligaen og i europæisk sammenhæng giver ham en stensikker plads på holdet. Har sammen med Kian Hansen udgjort et fantastisk makkerpar. Havde det ikke været for Zanka i FCK havde Hansen selvfølgelig været på også.

Midterforsvar: Mathias Zanka Jørgensen, FCK
Mathias Zanka Jørgensen viser igen og igen at han umiddelbart har et ekstra gear i forhold til Superligaen. Der har været et par formdyk i løbet af efteråret, men viste slutteligt med 2 kasser at det var ham der fortjener denne plads. Har været med til kun at lukke 12 mål ind i Superligaen for FCK, hvorfor FCK selvfølgelig skal have en mand med på Årets hold rent defensivt.

Venstre back: Riza Durmisi, Brøndby
Med fantastiske præstationer for Brøndby særligt tidligt på efteråret og samtidig at have spillet sig ind som den foretrukne venstreback for Danmark. Her er Ludwig Augustinsson selvfølgelig en seriøs kandidat, og det skal siges, at Augustinssons høje niveau i sensommeren nok er det højeste der er blevet vist af en venstreback i Superligaen i denne sæson.

Midtbane: Rudolph Austin, Brøndby
Austin ville nok ikke spille sig på holdet, i en 4-4-2. Men nu når der skal vælges tre centrale midtbanespillere, må Austin være selvskrevet. Brøndby har virkelig skudt papegøjen, og Austin virker til at kunne blive en enorm gevinst for de blågule. Generelt har deres centrale midtbane været fint besat når Austin, Phiri og Kahlenberg har indtaget pladserne, mens kanterne har været den store achilleshæl for Brøndbys midtbane i denne sæson.

Midtbane: Thomas Delaney, FCK
Enhver som har set bare lidt Superliga i denne sæson kan ikke være uenig. Havde det ikke været for Spalvis’ mange mål, skulle Delaney klart have prisen som efterårets profil. God i det defensive, god til at diktere offensivt og generelt for god til Superligaen. Afsted på udlandseventyr med dig, Thomas!

Midtbane: Kasper Risgaard, Aab
Her er der måske mange der vil være uenige. Hvorfor ikke Amartey? Hvorfor ikke en Rasmus Würtz? Det er egentlig ganske simpelt. Risgaard har vist sig mest kampafgørende for sit Aab-hold, og Amartey har ikke holdt sit høje niveau over hele sæsonen.

Højre angriber/kant: Rasmus Falk Jensen, OB
Igen må det siges. Enhver som har fulgt med i Superligaen kan ikke være uenig. Rasmus Falk har været OB’s Ronaldo, og har været her og der og alle vegne i det offensive spil. At det kun har ført til 2 mål er faktisk overraskende, men hele 6 assists har Falk Jensen leveret!

Venstre angriber/kant: Nicolaj Thomsen, Aab
Thomsen er bare blevet bedre og bedre i dette efterår. I et interview jeg havde med Allan Gaarde, fortalte han, at han egentlig var forundret over at Thomsen ikke var blevet solgt i sommers. Det forstår man godt. Den energiske kant har leveret flotte præstationer på kanten, og med sine vævre driblinger, hurtige finter og resolutte indlæg sikrer han sig en sikker plads på årets hold.

Angriber: Lukas Spalvis, Aab
Lukas Spalvis har bombet kasser ind til den store guldmedalje. Om det bliver guld for Aab er nok ikke sandsynligt, men fortsætter Spalvis målstimen så får Aab bronze. Mindst. Spændende bliver det dog at se om de kan holde på ham. For med den styrke i boksen som han har vist i efteråret er der mange klubber der må være ude efter ham. God i duelspillet, som spilstation og en kynisk afslutter.

Udskiftere:
Stephan Andersen, FCK
Kian Hansen, FCM
Ludwig Augustinsson, FCK
Jacob Poulsen, FCM
Daniel Amartey, FCK
Johan Absalonsen, SønderjyskE
Bruninho, FC Nordjælland

Mest læste på Footy.dk

1. Avis spurgte Leicester-stjerne, hvad de laver i KBH: Her er hans geniale svar
2. Mads Laudrup samler vanvittigt Serie 4-hold – disse spillere er med
3. Iskold stjerne skulle som straf dømme pigekamp – valgte at møde op i dette outfit
4. Billeder: Kanye Wests voldsomt sælgende Adidas-sko er nu blevet til fodboldstøvler
5. Schmeichel gjort til grin for dette tweet, efter at United røg ud af Champions League

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top