Bale i ærligt interview: Jeg kan ikke spansk, og PL er mere konkurrencepræget

The perfect guide to the casino

Bale i ærligt interview: Jeg kan ikke spansk, og PL er mere konkurrencepræget

Gareth Bale har givet et hudløs ærligt interview med The Daily Telegraph.

Den walisiske stjerne er blevet rygtet retur til Premier League en masse gange, men måske er der noget om snakken denne gang. Han har nemlig givet et interview til The Daily Telegraph, hvor han snakker om de udfordringer, som møder ham i Spanien.

Min personlige mening er, at Premier League er så hård. Hvert hold kæmper indtil det 90. minut. Du spiller 38 kampe, der tager en masse energi ud af de engelske hold. Hvis vi spiller mod et ringere hold her, og der står 4-0 ved halvleg, behøver du ikke at spille i anden halvleg. I slutningen af ​​sæsonen, føler vi os helt sikkert friskere. Man kan sige, at Spanien er den bedste liga, men Premier League er nok den mest konkurrencedygtige. Bund kan slå top hver uge.

Den britiske måde er hurtig. Hårde tacklinger, fysisk, fra den ene ende til den anden hele tiden. Her er det mere taktisk, mere om boldbesiddelse. Jeg har lært en anden stil, en mere besiddelse-baseret stil. Det har helt sikkert gjort mig til en bedre spiller.

Store ting sker i Premier League. Men store ting sker her. Jeg nyder livet. Forbedring, vinde titler. Min plan da jeg først begyndte at spille fodbold var at forsøge at nå toppen, og Real Madrid er højdepunktet af fodboldhold.

Systemet passer min spillestil. Hos Tottenham i min sidste sæson, talte jeg med Andre Villas-Boas om at spille i midten mere. Jeg føler, at jeg kan drive ind i områder, finde plads, og når jeg får bolden, kan jeg angribe. Måske er jeg ikke en typisk 10’er, der er mere en playmaker; Jeg er en spiller, der får bolden i rummet og angriber gennem midten, i stedet for ned ad siderne.

Jeg føler, at jeg er vokset op. Især da jeg er kommet hertil. Du er ikke i din komfortzone mere, og du er nødt til at beskæftige dig med ting. Måske spillede jeg sidste år ikke så godt i anden halvdel af sæsonen. På en måde er jeg ret glad for det skete. Du lærer mere af, når tingene ikke går godt, end hvis du bare vinder.

Det er svært, og jeg har indset, hvorfor britiske spillere måske har fundet det vanskeligt i fortiden. Men jeg nyder udfordringen. Sproget er sandsynligvis den ene ting, jeg savner mest. Bare nogle gange at være i stand til at have en simpel samtale med nogen. Det er meget sværere at gøre på spansk.

Der er selvfølgelig nogle få, som taler engelsk – Toni Kroos gør, så vi taler en masse. Luka Modric taler engelsk. Mateo Kovacic taler engelsk. Cristiano. Arbeloa. Hele den medicinske stab. Rafa taler det. Sagen er den, at de fleste mennesker ønsker at praktisere deres engelsk på mig, så jeg ikke lærer spansk så hurtigt. Jeg lavede et spansk interview i starten af ​​sæsonen. Som ingen forstod…

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top