Brøndby-spiller: Dette ville jeg gøre, hvis jeg afgjorde mesterskabet i en kamp mod Brøndby

The perfect guide to the casino

Brøndby-spiller: Dette ville jeg gøre, hvis jeg afgjorde mesterskabet i en kamp mod Brøndby

Brøndby-spiller har svaret på, hvad han ville gøre, hvis han scorede det afgørende mål i en kamp imod Brøndby.

Den unge Brøndby-spiller Malthe Johansen er blevet stillet over for en række dilemmaer på Brøndbys hjemmeside, og det kan du se resultatet af herunder.

1) Du er på vej hjem fra træning, da du ser en holdkammerat hamre bildøren ind i cheftrænerens bil, der holder ved siden af. Hvad gør du nu?

– Jeg tror, at jeg pænt ville sige til ham, at han skulle sige det til vores træner. Det handler om moral og samvittighed, og hvordan man opfører sig korrekt.

2) Du har spillet i Brøndby IF det meste af din karriere og har et meget nært forhold til klubben og fansene. Men nu er du skiftet til et andet hold i Superligaen. Du skal med dit nye hold spille en vigtig kamp, der afgør, om mesterskabet går til Brøndby eller din egen klub. Du scorer i overtiden til slutresultat 4-3 i din nye klubs favør. Du er i tvivl om, hvorvidt du vil juble over scoringen. Hvad gør du nu?

– Det vil nok være svært ikke at blive glad, hvis man har afgjort mesterskabet, men det vil være svært at juble, når det er mod Brøndby. Jeg tror jeg vil nøjes med at hæve hånden og ikke gøre mere end det. Klubben betyder så meget for mig – om jeg spiller her eller ej.

3) I har lige sat jer ud i bussen efter en udekamp. En af holdets stjerner har glemt sin mobil i omklædningen og spørger, om du ikke lige vil stikke ind efter den. Hvad gør du nu?

– Jeg siger pænt nej. Det kan godt være, at jeg er ung, men jeg skal ikke hente de ældre spilleres telefoner, når de glemmer dem. Det er deres egen private ting. Måske hvis der havde stået en taske i omklædningsrummet, som var holdets, kunne det godt være, at det var mig, der blev sendt ind efter den.

Mest læste på footy.dk

1. Voldsomt frækt galleri: Her er den 19-årige danske model, der dater Cristiano Ronaldo
2. Vanvittigt: Disse to brødre lever af odds – har vundet 4 millioner på halvandet år
3. ‘Fodboldtossen’ der smadrede Sverige-kampen i ’07: Her er jeg i dag
4. Brasiliansk stjerne: Det er min drøm at spille for Chelsea
5. Billede: Sådan ser der ud i VIP-logen på San Siro

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top