Match prewiew: Bayern München-Arsenal

The perfect guide to the casino

Match prewiew: Bayern München-Arsenal

Sidste gang på Emirates fik Arsenal en vigtig sejr over de tyske mestre fra Bayern München. I morgen skal London-klubben besøge Allianz Arena, og du kan læse vores optakt her.

Bayern tabte som sagt til Arsenal, efter de havde spillet 13 kampe i streg uden nederlag. Men det nederlag så ikke ud til at ryste dem, for 4 dage efter tog man imod Köln og vandt med 4-0. Efter sejren over Köln, tog de til Wolfsburg – og vandt. Bayern og Wolfsburg spillede tidligere i sæsonen, her blev det til en 5-1 sejr til Bayern. Wolfsburg tabte 1-3 og Bayern var dermed videre til næste runde i pokalturneringen, hvor man skal møde Darmstadt.

Derefter skulle de til Frankfurt og møde Eintracht Frankfurt med den tidligere Brøndby-keeper Lukas Hradecky på holdet. Bayern pressede på, men bolden ville ikke i nettet. Lukas Hradecky stod en glimrende kamp og hjalp Frankfurt med at få det ene point.

Arsenal har nu vundet fem ligakampe i træk og ligner en titeludfordrer. Efter Bayern-kampen, skulle man ud i en svær kamp mod Everton, dog på hjemmebane. Her sejrede man med 2-1. Så skulle London-klubben til Sheffield og møde Sheffield Wednesday i Captial One Cuppen. Her dummede man sig gevaldigt og fik en snitter på hele 3-0. I den efterfølgende weekend, skulle ”The Gunners” til Wales for at møde Swansea. Her fik man dog rettet op på den dårlige præstation mod Sheffield og vandt stensikkert kampen med 0-3.

Bayern har skader til et par spillere som Bernat, Rode, Ribéry og Götze. Benatia og Badstuber, er dog begge blevet klar efter deres lange skadespause. Ribery har været skadet siden marts med en rygskade. Götze blev skadet den 8. oktober i en landskamp mod Irland og forventes først at være tilbage i 2016.

Arsenal er til gengæld meget hårdt ramt, da de har hele 8 skader til følgende spillere: Ramsey, Chamberlain, Welbeck, Ospina, Wilshere, Arteta, Walcott og Rosicky.

Ramsey blev skadet i kampen mod Bayern, mens Walcott og Chamberlain begge blev skadet i kampen mod Sheffield. Rosicky, Wilshere og Welbeck blev alle skadet før sæsonens begyndelse.

Robert Lewandowski. 13 mål i Bundesligaen og 3 mål i Champions League, snakker for sig selv. Han er nok den varmeste angriber på jorden i øjeblikket. Hvis Arsenal skal have en chance for at vinde, så skal de have styr på den farlige polak. Thomas Müller scorer næsten lige så meget som Lewandowski, 10 mål i Bundesligaen og 2 mål i Champions League.

Arsenal har mange spillere at holde øje med, men hvis de skal have nogle forhåbninger om en sejr, skal de holde styr på Müller og Lewandowski.

Arsenal har to spillere der scorer mange mål for tiden i form Alexis Sanchez og Oliver Giroud. De har begge scoret 6 mål hver i Premier League og 1 mål hver i Champions League. Mesut Özil scorer ikke så mange mål, men han lægger op til dem. Han har lagt op til 9 mål i 10 kampe. Så Bayern skal passe på Özil og resten af det velspillende Arsenal hold.

Forventede startopstillinger:

12208204_875579759227376_563565660_n

12212148_875579729227379_1762001694_n

God kamp!

Af Sebastian Gøttsche

Skriv en kommentar

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

bet365

Scroll to Top