Brøndbys nye profil: Jeg overvejede at stoppe karrieren

The perfect guide to the casino

Brøndbys nye profil: Jeg overvejede at stoppe karrieren

Den nye Brøndby-profil er på kort tid blevet en succes på Vestegnen, men vejen dertil var langt fra problemfri, og nu afslører hovedpersonen selv, at han i en periode var tæt på at stille fodboldstøvlerne på hylden.

Det er de færreste fodboldspiller, der formår at tage springet fra 2. Division til Alka Superligaen, men den nye Brøndby-profil Christian “Greko” Jakobsen er en undtagelse.

Den 22-årige angriber er på kort tid gået fra at spille for Hvidovre i landets tredjebedste række til at repræsentere en af landets største klubber, hvor han på kort tid er blevet en del af førsteholdet. Vejen dertil var dog bestemt ikke nemt for “Greko”, der i en periode var tæt på at stoppe karrieren. Det afslører han i et interview med Brondby.com.

– Fodbolden fyldte selvfølgelig ikke så meget i forhold til nu. Det var studiet, der tog det meste af tiden, selv om fodbolden også krævede en del opmærksomhed, da det jo trods alt var 2. division. Da jeg spillede i Hvidovre, var det mest af alt bare en hobby for mig, hvor jeg koncentrerede mig om at være sammen med mine kammerater og have det sjovt, siger Christian “Greko” Jakobsen til klubbens hjemmeside.

– Forrige vinter gik jeg meget og overvejede, om jeg skulle stoppe, fordi jeg skulle ud og rejse med nogle af mine venner. Der var jeg nødt til at tage tidligere hjem og starte op med Hvidovre, og der tænkte jeg, om det var det værd. Jeg ville jo gerne ud og prøve nogle af de ting, mine venner rendte og lavede. Så det var også dér, jeg tog valget om at give det et skud og gå 100 % ind i fodbolden. For jeg gad ikke give afkald på en masse ting for ”blot” for at spille i 2. division, udtaler han.

Den nye Brøndby-kant fik en fantastisk debut i sidste uge, hvor han startede inde i pokalkampen mod Holbæk og scorede hele fire mål, mens han i weekenden kom på banen i derbyet mod FC København.

Mest læste på footy.dk

1. Ny Sevilla-stjerne med fantastisk udtalelse: Derfor afviste jeg Liverpool og Tottenham
2. Chok: Endnu en Barca-stjerne har snydt de spanske skattemyndigheder for tocifret millionbeløb
3. Billede: United-stjernes lækre kone viser sin store bagdel frem på Instagram
4. Billeder: Neymar har klippet håret af – her er den smukke grund
5. Billeder: Real-stjernerne fløj til Sverige i luksusfly – denne superstjerne sad alene

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top