Wolfsburg afslører: Så stor en lønforhøjelse har Kevin de Bruyne fået i City

The perfect guide to the casino

Wolfsburg afslører: Så stor en lønforhøjelse har Kevin de Bruyne fået i City

Kevin de Bruyne skiftede i sommerens transfervindue Wolfsburg ud med Manchester City, og nu afslører den engelske klub, at den belgiske offensivspiller spiller fik et fantastisk tilbud, som han ikke kunne sige nej til.

Wolfsburgs sportsdirektør Klaus Allofs afslører i dag, at det var umuligt at holde på Kevin de Bruyne, der fik et utroligt tilbud fra Manchester City i sommerens transfervindue.

Folkevognsklubben forsøgte ellers desperat at holde på den belgiske stjerne, men City har var klar med et gigantisk bud, mens de også tilbød De Bruyne en voldsom lønforhøjelse. Det fortæller Allofs i dag.

– Vi brugte lang tid i sommers på at overveje de forskellige muligheder, og vi prøvede i lang tid at holde på Kevin de Bruyne. På et tidspunkt nåede vi dog til et punkt, hvor vi indså, at det ville være bedst at lade ham skifte. Når en spiller har et tilbud fra et andet hold, hvor de kan tilbyde ham fire gange så meget i løn, så må man overveje, hvad det kan gøre for spilleren. Kevin modtog et tilbud, der kunne være en “once in a lifetime”-oplevelse, fortæller Allofs til Die Welt.

Mest læste på Footy.dk

1. Statistik: Pierre-Emerick Aubameyang sætter vild rekord i Bundesligaen
2.
Billede: Verdens måske lækreste fysioterapeut viser sin lækre krop frem i bikini

3. Top 10: Spillere der har sagt ‘nej’ til et Barcelona-skifte
4. Billede: Samir Nasris WAG poster lækkert billede i top og trusser
5. Video: Udlejet Liverpool-talent viser vanvittig fart i tyrkisk derby

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top