Totti nettede nummer 300 i remis - Juve vandt endelig

Totti nettede nummer 300 i remis – Juve vandt endelig

Den evige Capitano Francesco Totti scorede sit mål nummer 300 for AS Roma, da de hjemme spillede 2-2 på Stadio Olimpico mod Sassuolo. Samtidig vandt Juventus 2-0 over Genoa på udebane.

Titel-kandidaterne fra Roma hentede i midtugen et imponerende 1-1 resultat mod FC Barcelona, men til dagens kamp mod Sassuolo var der skiftet seks mand ud, hvilket gav bagslag.

Romerne skulle således komme bagud efter 22 minutter, da gæsternes Gregoire Defrel brød igennem værternes vaklende forsvar og hamrede kuglen ind bag Morgan De Sanctis, som havde erstattet en skade Wojcech Szczesny i målet.

Godt et kvarter senere skulle Sassuolos målmand Andrea Consigli dog dumme sig gevaldigt, da han smed bolden ud i fødderne på Miralem Pjanic, der fandt Francesco Totti, som sikkert scorede sit mål nummer 300 i Roma-trøjen.

Inden pausefløjt var den dog gal igen i værternes forsvar, hvilket tillod Matteo Politano at sikre gæsterne en pauseføring på 2-1.

Kort inden i anden halvleg fik Mohamed Salah atter udlignet på et brag af en flugter, men mere blev der ikke scoret, og dermed blev det kun til skuffende 2-2 for Roma.

I Genova hentede en anden titelbejler Juventus deres første sejr i sæsonen, da de besejrede Genoa med 2-0 uden dog at imponere.

Der skulle således et selvmål af hjemmeholdets keeper Eugenio Lamanna, samt en straffesparksscoring af Paul Pogba til at sikre de tre point, som var hårdt tiltrængte for Allegris tropper.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick