Ståle: En kunst at brænde så store chancer

The perfect guide to the casino

Ståle: En kunst at brænde så store chancer

FCK-træneren var yderst tilfreds med sejren over Hobro, der kom efter et hav af brændte chancer inden Andreas Cornelius fik sparket sejren i land i det 84. minut.

Det lignede længe at FCK måtte tage til takke med en nulløsning i dagens kamp mod hårdtkæmpende Hobro. Løverne væltede sig i chancer i 2.halvleg, men alligevel skulle man helt hen til slutfasen før at bolden kom helt ind over stregen, da indskiftede Andreas Cornelius sikrede sejren til FCK.

Manager Ståle Solbakken naturligvis glad for sejren, hvor især holdets evne til at blive ved med at presse på glædede den norske træner.

– Selvom vi brænder så mange store chancer, så bliver vi ved med at kæmpe igennem hele kampen. De chancer som Nicolaj(Jørgensen, red.) og Thomas Delaney brænder er jo nærmest en kunst at brænde. Derfor var det rigtig godt, at Andreas kommer ind og får scoret, sagde Ståle Solbakken til Footy.dk efter kampen.

– For at være helt ærlig, så var det ligegyldigt om det havde været Stephan Andersen, der havde scoret det mål. Det har ingen betydning, men jeg er rigtig glad for at det lykkes at få scoret, da jeg synes, at vi spiller en rigtig fin 2. halvleg. Vi skaber mange chancer, hvor vi dog misser den ene efter den anden, men vi bliver ved med presse på, og der er en stor positivitet hos hele holdet.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top