Napoli tævede Lazio og gjorde op med flere statistiske finurligheder

The perfect guide to the casino

Napoli tævede Lazio og gjorde op med flere statistiske finurligheder

Napoli leverede her til aften en rigtig flot mandfolke indsats da de slog Lazio på hjemmebane. 5-0 endte kampen. Gonzalo Higuaín scorede 2 mål, Insigne, Allan og Gabbiadini et enkelt.

Napoli har dog tidligere haft det svært mod netop Lazio, og derfor blev der gjort op mod nogle ting i aftenens kamp. Napoli har været særdeles godt kørende på hjemmebane det seneste halve års tid. Man har således kun tabt mod Juventus og Lazio på hjemmebane det seneste halve år. Dog er det blevet til 2 nederlag på hjemmebane mod Lazio, og derfor var hævnen helt sikkert sød for Napoli.

Derudover fik Napoli tilføjet noget ekstra til Lazios elendige udebanestatistik, så de nu ikke har vundet i de seneste 9 udebanekampe.

Den sidste statistiske finurlighed vi her vil runde, er den, at Napoli fik hævnet sig den rekord som Lazio smadrede tidligere på året. Napoli har nemlig scoret mål på hjemmebane i samtlige hjemmekampe i 2015 bortset fra den sidste Serie A kamp som Napoli og Lazio, hvor Lazio formåede at vinde 1-0.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top