Opsamling: Sådan endte Europa Leagues sene kampe

Der er her til aften spillet 12 kampe i Europa League med kampstart klokken 21.05. Footy.dk runder her i én artikel hvordan det gik i de forskellige opgør.

I Ukraine spillede Dnipro Dniprotrovsk hjemme mod Lazio, og dette var på forhånd blevet spået til en målfattig affære. Det blev det også, da Lazio og Dnipro delte i porten i 1-1 opgøret. Dnipro udlignede langt inde i dommerens overtid.

I gruppens anden kamp spillede Saint-Etienne 2-2 mod Rosenborg, efter en sen udligning fra Saint Etienne. Målscorerne var Beric og Roux for franskmændene, mens danske Tobias Mikkelsen og svenske Svensson scorede for Rosenborg.

I gruppe H vandt udeholdene, da Besiktas vandt snævert 1-0 efter mål midt i første halvleg af Jose Sosa. Sporting CP tabte overraskende nok hjemme til Lokomotiv Moskva. 1-3 endte kampe.

I gruppe I var hjemmeholdene favoritter forud for aftenens kampe. Ingen af holdene fik dog de tre point. Fiorentina var ellers foran hjemme mod Basel, efter mål fra Kalinic efter bare 4 minutter. Men et rødt kort ændrede den kamp, og Basel fik i 71’ende minut og 79’ende minut vendt kampen til deres fordel. 2-1 til Basel.

I den anden kamp i gruppen endte kampen målløst mellem polske Lech Poznan og portugisiske Belenenses.

I gruppe J kom storholdene Tottenham og Monaco begge tidligt bagud. Begge hold fik dog reddet æren. Monaco af et mål i 85 minut af kæmpestore Lacina Traore. Tottenham fik vendt kampen af to mål af nyindkøbet Heung Min-Son der scorede 2 mål, mens Lamela scorede kampens sidste mål. 3-1 på White Hart Lane.

I gruppe K gjorde Schalke kort proces, da de allerede i første halvleg fik lukket kampen. Joel Matip headede tyskerne foran, hvorefter Klaas Jan Huntelaar bragede Schalke foran på 2-0. Samme Klaas Jan Huntelaar scorede til kampens resultat 3-0.

I Grækenland spillede Asteras Tripoli mod tjekkiske Sparta Prag, og grækerne fik en perfekt start. Efter 2 minutter havde man bragt sig foran, men midt i anden halvleg udlignede Lafata fra Prag, til kampens resultat: 1-1.

I Europa Leagues sidste pulje, gjorde hjemmeholdene rent bord, hvor Bilbao vandt 3-1 over Augsburg. Gode gamle Altintop bragte Augsburg foran 1-0, men Aritz Aduriz sørgede for comeback til Bilbao. Susaeta lukkede kampen til 3-1. Slutteligt vandt Partizan Beograd en højdramatisk kamp i mod AZ Alkmaar, der bød på fem mål og et rødt kort i Partizans 3-2 sejr.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick