Liverpool fik ét point med fra Frankrig

Liverpool skulle her til aften bide skeer med Bordeaux på udebane. Englænderne sparede mange spillere i aftenens kamp, men fik alligevel ét point med derfra. Lallana og Jussie scorede kampens mål.

Liverpool sparede mange spillere i aftenens kamp, men kom alligevel foran mod Bordeaux. Efter en times spil bragte den engelske landsholdsspiller Adam Lallana Liverpool foran. Lallana lavede en flot tunnel, og lagde bolden over i højre målhjørne. Føringen holdt dog kun et kvarter. Efter 81 minutter scorede Jussie for Bordeaux, efter Liverpool ikke var konsekvente nok i forsvarsspillet.

I gruppens anden kamp vandt Sion, da de ti minutter før lukketid scorede til 2-1 mod Rubin Kazan.

Mest læste på Footy.dk

1.Agüero fortæller vanvittig Balotelli-historie: Dette ringede han for at sige midt under Barca-kamp
2.Galleri: Denne lækre model smider PSG-stjerne ud, fordi han har været utro flere gange
3.Billede: Shaw poster grumt billede af sin skade på Snapchat
4.Billede: Bendtners dame savner Lord i nedringet bluse
5.Billede: Dette spiser Cristiano Ronaldo dagen efter hattrick