The perfect guide to the casino

Colin Todd tilfreds trods nederlag: Jeg kan ikke kritisere nogle

Til trods for et nederlag på 3-0 til FC København var det en fattet Randers-træner, der efter kampen fik sig en snak med Footy.dk.

Randers tabte hertil aften med 3-0 på udebane til FC København i en kamp, hvor resultatet måske var en smule misvisende. I en lige affære fik løverne scoret to gange i slutfasen, fik sejren til at se en smule mere sikker ud end det måske egentlig var.

Derfor var det også en fattet Randers-træner, der efter kampen kunne berette om tilfredshed til trods for et nederlag til Footy.dk.

– De skabte ikke mange chancer i første halvleg, og jeg troede stadig ved pausen, at vi kunne få noget med fra kampen. Vi lukker dog to mål ind efter indlæg i anden halvleg, men alt i alt må vi acceptere, at det er svært at komme herind i Parken. Vi kunne selvfølgelig have gjort det bedre, men det må vi acceptere, og jeg er sikker på at vi nok skal rejse os, fortalte en trods alt nogenlunde tilfreds Todd til Footy.dk efter kampen.

– Det er nemt at kritisere folk efter et nederlag, men det vil jeg ikke gøre. Jeg så en masse gode intentioner og en masse positive indtryk. Vi kan se på kampen i et positivt syndspunkt.

Mest læste på Footy.dk

1.Instagram: FCK-stjernes lækre model poster vildt topløst billede
2.Måtte udgå med brækket ben: Holder alligevel humøret højt med dette tweet
3.Billede: Lækker klublæge poster frækt bikinibillede
4.Kæmpe afsløring: Så tæt var United på at hente Ronaldo tilbage i sommerens transfervindue
5.Vanvittigt: Uniteds dyre dreng blev glemt på hotellet, da resten af holdet kørte mod stadion

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top