Lord Bendtner afslører: Så meget selvtræner jeg hver eneste dag

The perfect guide to the casino

Lord Bendtner afslører: Så meget selvtræner jeg hver eneste dag

I et længere interview med en tysk avis fortæller den danske landsholdsangriber, om hvordan karrierens mange fadæser har givet folk et forkert indtryk af ham som fodboldspiller.

Nicklas Bendtner har ikke spillet meget regelmæssig førsteholdsfodbold i de seneste par år, og det skyldes måske de mange udskejelser, som angriberen har foretaget udenfor fodboldbanen.

Nu fortæller han selv i et længere interview med den tyske avis Wolfsburger Natrichten, at han er yderst professionel, når det kommer til fodbolden, men at mange har fået et forkert indtryk af ham.

– Jeg har mange venner og min familie omkring mig, som altid støtter mig. Det har betydet meget. Men bare fordi jeg nu og da har gjort nogle usædvanlige ting udenfor banen, har mange mennesker i forkert opfattelsen af min fodbold-karriere. Jeg er en professionel spiller. Jeg kommer hver dag mindst halvanden time inden træning for at selvtræne. Selv efter træning er jeg ofte den sidste, der forlader banen. Jeg er meget professionel. Men jeg har selvfølgelig gjort enkelte ting, som kunne få det til at se ud som om, jeg ikke er det. Men sådan er det simpelthen ikke,« siger han til Wolfsburger Nachrichten.

Trods tre mål i sæsonstarten er Nicklas Bendtner blot blevet indskiftet fire gange for Wolfsburg i denne sæson.

Mest læste på Footy.dk

1.Billede: Wimbledon-spiller takker gud og kylling for hans nye vurdering i FIFA 16
2.Afsløring: David De Gea har en “lav” frikøbsklausul i den nye United-kontrakt
3.Vild afsløring: Manchester City-stjerne betaler ikke børnepenge, fordi ex-kæresten stoppede med at sende frække selfies
4.Arrogante Gerrard: Hvordan kunne han gøre ham til anfører over mig?
5.Når Ronaldo går amok: Denne klub har han været hårdest ved

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top