Gruppe D: Moratas missil sænkede City - Sevilla slog Mönchengladbach på straffespark

Gruppe D: Moratas missil sænkede City – Sevilla slog Mönchengladbach på straffespark

Champions League gruppespillene er skudt i gang. Herunder er nogle korte referater fra kampene i Gruppe D.

Manchester City – Juventus 1-2

Der var lagt op til en stor kamp da de tog giganter krydsede klinger på Etihad. City fortsatte de gode takter fra ligaen ved at have det meste spil og de fleste chancer i første halvleg. Alligevel var Juventus det eneste hold der fik bolden i nettet, men målet blev dog annulleret for offside. I anden halvleg bragte City sig så foran, da Chiellini dirigerede bolden i eget net efter et hjørnespark. Han var dog hårdt presset af Kompany og en generøs dommer havde måske dømt for frispark. Juventus svarede igen 10 minutter efter, da Pogba lagde en formidabel tværaflevering ind i feltet til Mandzukic, der med en lille berøring folk bolden lagt i nettet bag Joe Hart, 1-1. Det lignede nu en deler, men Morata ville det anderledes, da han afgjorde kampen med en flot afslutning i det lange hjørne.

Sevilla – Mönchengladbach 3-0

Sevilla måtte bære favoritværdigheden forud for kampen, da Mönchengladbach er kommet forfærdeligt fra start i Bundesligaen. Sevilla sad også på spillet og havde mest boldbesiddelse, som det nu passer både tyske og spanske hold generelt. De skulle dog frem til starten af anden halvleg, før det første mål faldt. Det var på et straffespark, som Gameiro tog sig af. Der skulle dog ikke gå meget mere end et par minutter, før Sevilla fik et nyt straffespark. Denne gang sparkede Gameiro dog på overliggeren. Det sluttede dog ikke her. Sevilla blev tildelt et tredje straffespark og denne gang bankede Banega den ind og gjorde det til 2-o. Til slut afgjorde Konoplayanka så sagerne, da han bankede et langskud ind på flotteste vis.

Dermed fører Sevilla gruppen, mens Juventus er toer.