Gruppe B: PSV choksejrede mod United - Bendtner fik en halvleg da Wolfsburg sejrede

Gruppe B: PSV choksejrede mod United – Bendtner fik en halvleg da Wolfsburg sejrede

Champions League er skudt i gang her til aften. Herunder finder du referater på kampene i gruppe B, hvor United led et sensationelt nederlag og Wolfsburg sejrede.

PSV – Manchester United 2-1

Manchester United var storfavoritter forud for aftenens kamp mod PSV, og de lagde da også ud i den dominerende rolle. Stort overtag i boldbesiddelse og chancer udløste dog ingen scoringer før kort før pausen, hvor Depay afdriblede en i feltet før han lagde bolden i nettet. Glæden varede dog kort, da bødellen Moreno, som tidligere i halvlegen brækkede benet på Luke Shaw, kom højst på et hjørnespark og dirigerede bolden i nettet med hovedet. I anden halvleg kom PSV så på 2-1, da Narsingh pandede et indlæg ind bag De Gea efter 57 minutter, og nu skulle United lige pludselig jagte for at undgå et pinefuldt nederlag. På trods af store chancer lykkedes det ikke og PSV leverede en sensation ved at slå the red devils.

Wolfsburg – CSKA Moskva 1-0

Første halvleg bød ikke på det helt store, og det store højdepunkt var da nyindkøbte Julian Draxler var hurtigst over sin egen ripost kort før pausen. Wolfsburg sad på kampen og brændte flere store chancer, men var kun foran 1-0 i pausen. Bendtner kom ind fra anden halvlegs start men var ikke spor skarp. Han misbrugte flere store chancer undervejs og formåede altså ikke at overbevise træneren om at han skal være starter fremover. Wolfsburg vandt altså smalt med 1-o i en halvkedelig affære.

Dermed fører PSV altså gruppen, mens Wolfsburg er toer.