Match Preview: Danmark-Albanien

The perfect guide to the casino

Match Preview: Danmark-Albanien

Så er det i aften. Et udsolgt nationalstadion står bag de danske drenge, når Albanien skal holdes nede i kampen om kvalifikation til EM i Frankrig

De danske forhåbninger om deltagelse ved næste sommers EM-slutrunde i Frankrig led et knæk, da den internationale sportsdomstol, CAS, omgjorde en vis Uefa-afgørelse.

Oprindeligt blev Albanien dømt som tabere af skandelkampen mod Serbien, hvor en albansk drone indtog scenen, hvilket medførte enorme optøjer blandt spillere og omgivelser.

Dermed var Danmark tre point foran Albanien i kampen om gruppens 2. plads. Nu er de to hold helt lige – og albanerne har sågar en ekstra kamp i hånden.

Derfor er det af afgørende betydning, at Morten Olsens tropper løber med alle tre point i aften. Det er en nødvendighed, hvis man selv vil kunne afgøre sin skæbne.

Det første opgør mellem de to lande udspillede sig sidste efterår i Tirana. Det udviklede sig til en dramatisk affære. Et afrettet skud fra Ermir Lenjani sikrede albanerne føringen i første halvleg.

Efter pausen pressede danskerne på, og det lykkedes med små ti minutter igen Lasse Vibe at udligne til resultatet 1-1. Vibe burde endda være blevet matchvinder.

I de absolut døende minutter havde den daværende Göteborg-spiller (han er siden skiftet til Brentford) muligheden for at afgøre, men valgte fejlagtigt at aflevere til Nickals Bendtner, der stod i en dårligere position.

Vibe har de seneste landskampe sloges med Yussuf Poulsen om pladsen på højrekanten, men i aften kan det måske tænkes, at der bliver plads til dem begge.

Christian Eriksen er ude med en skade, hvilket åbner op for en plads på venstrekanten til for eksempel Yussuf Poulsen, der dog ikke har fået den bedste start på sæsonen for Leipzig efter et belastende U21-EM.

På venstreback er der også grund til bekymring for landstræner Olsen, da de to førstevalg fra den hollandske liga, Nicolai Boilesen samt Simon Poulsen, begge er ukampdygtige.

Det efterlader Riza Durmisi – der har familie fra netop Albanien – som eneste naturlige valg til positionen. Af alternativer kan nævnes midtbanespillerne Daniel Wass og Thomas Delaney.

Danmark spille næste gang på mandag, hvor man spiller på udebane mod Armenien, mens Albanien senere samme aften tager i mod topholdet Portugal, som man rent faktisk slog i det første opgør.

Mulige start 11’ere

DK: Andersen – Jacobsen, Kjær, Agger, Durmisi – Højbjerg, Kvist, Krohn-Dehli – Vibe, Bendtner, Yurary

Albanien: Berisha – Agolli, Cana, Djimsiti, Hysaj – Bulku, Kukeli, Abrashi, Xhaka – Salihi, Cikallesh

Kampen starter kl. 20.45, og vises på Kanal 5

 

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top