Footy analyserer: Her er kandidaterne til trænerjobbet i Esbjerg

The perfect guide to the casino

Footy analyserer: Her er kandidaterne til trænerjobbet i Esbjerg

Vi sætter her en liste op med kandidater til cheftrænerjobbet i Esbjerg.

Esbjerg har her til morgen valgt af afskedige cheftræner Niels Frederiksen, og derfor skal den vestjyske klub ud og finde en ny mand til trænersædet. I den forbindelse vil vi gerne give dem en hjælpende hånd, og vi har derfor herunder listet potentielle kandidater op til jobbet.

Glen Riddersholm
Har været uden job, siden han droppede FC Midtjylland denne sommer. Kommer fra Esbjerg, og dette er derfor en kærkommen mulighed for at overtage klubben i sin fødeby. Spørgsmålet er bare, om ikke Guld-Glen venter på en større mulighed.

Peter Sørensen
Han havde ikke succes i AGF, men han har i to omgange i FC Fredericia vist, at han er en dygtig træner. Derudover er han nok en ret billig løsning for Esbjerg, der er tvunget til at investere i spillertruppen.

Kasper Hjulmand
Indrømmet – det vil være noget af et scoop, hvis EfB trækker Hjulmand op af hatten, og det virker da heller ikke så sandsynligt, da han endnu ikke er løst fra sin kontrakt med Bundesliga-klubben Mainz. Men der er masser af spændende spillere i Esbjerg, der typemæssigt passer fint til den type fodbold, som Hjulmand spiller.

Jonas Dal
Hvis Esbjerg kan overtale Hobro, kunne dette være et spændende match. Umiddelbart mangler Esbjergs hold noget struktur og noget fight, og det har Jonas Dal været garant for i Hobro.

Ove Pedersen
Kender Esbjerg ud og ind, og så er han en sand mester i at undgå nedrykning. Spørgsmålet er bare, om Esbjerg skal bruge en brandslukker, eller om de vil have en mere langsigtet løsning, for så er Ove Pedersen nok ikke løsningen. Desuden er han træner for FC Fredericia, hvor han først tiltrådte forud for denne sæson.

Mest læste på Footy.dk

1. Top 10: Bedst betalte managers i 2015
2. Vildt: Så meget tjener Real Madrid på sommerturné
3. Medie: Derfor er Pedro-handlen måske afblæst
4. Rygte: Brøndby har øje på pensioneret landsholdsspiller
5. Medie: Så lidt betaler Lyon for Rafael-transfer

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top