Diego Simeone: Jeg skal til denne klub

The perfect guide to the casino

Diego Simeone: Jeg skal til denne klub

Diego Simeone har lige nu stor succes i Atletico Madrid. Til denne sæson har man købt stort ind, ja faktisk er man én af de klubber i Europa der har brugt flest penge på forstærkninger. Alligevel lover Simeone at han flytter klub.

Som spiller havde Simeone stor succes både i Atletico Madrid og i Lazio. Derfor lover Simeone at han en dag skal til Lazio for at træne klubben.

– Jeg er sikker på, jeg en dag kommer til at træne Lazio, fordi sådan er livet. Ligesom jeg tog tilbage til Atlético Madrid, hvor jeg spillede i min aktive karriere og gav alt, kommer jeg også til at tage tilbage til Lazio. Mit mål er også, at jeg kommer til at træne det argentinske landshold en dag, siger Simeone til Corriere dello Sport.

Simeone husker tilbage på Lazio-tiden med stolthed:

– Det smukkeste øjeblik var, da vi vandt mesterskabet i år 2000, da vi var nede i omklædningsrummet og fik at vide, at det var vores. Når jeg tænker på det, får jeg stadig gåsehud. Det var utroligt, fordi vi vidste, vi kunne gøre det. Vi vidste, vi ville få mesterskabet, fordi vi fortjente det, siger Simeone i følge indkast.dk.

Mest læste på Footy.dk

1. TV2: Disse tre FCK-spillere er på vej væk
2. Wenger: Denne klub er favorit til det engelske mesterskab
3. Billede: Verdens lækreste fodboldspiller viser stram mave i frækt selfie
4. Bekræftet: West Ham tæt på at Atletico Madrid-angriber
5. Genialt: Kvindelig United-fan ændrer sin Di Maria-trøje til en Mata-trøje

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top