FCK tabte efter højintenst opgør

FCK tabte her til aften 2-3 i opgøret mod Jablonec og er dermed ude af Europa League. Kampene ender 3-3 samlet, men Jablonec går videre på reglen om flest scorede udebanemål.

Kampen startede ikke godt for FCK som kom bagud efter klumpspil i eget felt, og angriberen Wagner kunne gøre det til 1-0.

Ondt blev værre for FCK i anden halvleg, hvor man efter tungt pres i sidste del af anden halvleg, kunne se tjekkernes føring blive forøget efter en flot frisparkskasse. Dette var ikke det eneste der gik mod københavnernes vej. Også Benjamin Verbic blev vist ud, efter hvad der formentlig var en hævnakt eller dårligt sprog mod dommeren.

Nicolai Jørgensen reducerede herefter, efter flot oplæg fra Amartey.

Jablonec kom på 1-3 i 81 minut, da Pospisil scorede med venstrebenet i lange målhjørne.

Kampen nåede at blive rigtig spændende, da FCKs bedste mand på dagen, Federice Santander headede reduceringen til 2-3 ind i 88′ minut.

Fire minutter inde i dommerens tillægstid var FCK tæt på at lave det magiske udlignende mål, da Per Nilsson fik en stor mulighed på hovedet. Svenskeren headede dog forbi og kampen ender 2-3.

Mest læste på Footy.dk

1. De bedste memes og tweets: Hele verden hylder Lord Bendtner efter præstationen mod Bayern
2. Billede: Balotellis barmfagre babe viser varerne frem
3. Lord Bendtner blev den store helt for Wolfsburg i mod Bayern
4. Billeder: Schweinsteiger og lækker tennisstjerne vil købe denne villa til 25 millioner
5. Frækt galleri: Tidligere AaB-stjerne er kærester med denne lækre model, der har deltaget i Miss Denmark