Brøndby klarede skærene på Cypern

Brøndby spillede 2-2 i kampen mod Omonia Nicosia og er dermed videre i Europa League.

Brøndby spillede her til aften 2-2 mod Omonia Nicosia på Cypern. Allerede efter 2 minutter kom Brøndby foran på mål af Teemu Pukki.

Dette varede dog ikke længe, for et kvarter var den føring udlignet da Sheridan scorede på et straffespark. Lidt senere gjore Teemu Pukki det igen – men 1 minut inde i dommerens tillægstid blev føringern igen udlignet: 2-2 ved pausen.

Anden halvleg var meget begivenhedsrig, bl.a. med rødt kort til Lukas Hradecky i dommerens overtid. Mere følger senere…

Summa summarum er Brøndby videre på reglen om flest udebanemål.

Mest læste på Footy.dk

1. De bedste memes og tweets: Hele verden hylder Lord Bendtner efter præstationen mod Bayern
2. Billede: Balotellis barmfagre babe viser varerne frem
3. Lord Bendtner blev den store helt for Wolfsburg i mod Bayern
4. Billeder: Schweinsteiger og lækker tennisstjerne vil købe denne villa til 25 millioner
5. Frækt galleri: Tidligere AaB-stjerne er kærester med denne lækre model, der har deltaget i Miss Denmark