OB forsvarer sig: Kadrii var utålmodig

The perfect guide to the casino

OB forsvarer sig: Kadrii var utålmodig

OB forsvarer sig over for de beskyldninger, som Bashkim Kadrii er kommet ud med via BT.

FC Københavns Bashkim Kadrii kom i dag via BT med et overraskende angreb på OB, som han ikke mener behandlede hans alvorlige knæskade ordentligt. Nu tager OB til genmæle, og både klublæge og sportsdirektør forsvarer klubben over for BT.

– De problemer, han oplevede, har ikke noget med genoptræningen at gøre. Der er blevet brugt de ressourcer, der skulle bruges, og vi havde ikke nogen bevillingsmæssige problemer. Det var ikke sådan, at ledelsen i OB stod og sagde, at vi ikke kunne få penge til at få ham genoptrænet. Selvfølgelig ikke, udtaler klublæge Christen Villberg til BT.

Det er selvfølgelig ærgerligt, at han har en opfattelse af, at han er blevet dårligt behandlet, for det synes jeg absolut ikke, at han er blevet. Han er jo en meget utålmodig mand, og for at sige det rent ud er det ikke altid, at han forstår sammenhængen. Altså, man kan jo ikke bare sammenligne en skade med en anden. Læger kan jo også have to forskellige tilgange til tingene. Så det her tager jeg ikke så tungt,« siger sportsdirektør Jesper Hansen til BT.

OB’s sportsdirektør mener, at Bashkim Kadrii generelt var en brokrøv i OB.

– Jeg ved ikke, om han har opsøgt andre specialister i smug. Så siger det bare noget om, hvad han er for en gut. Det er klart, at vi har et setup, som gør, at vi er i stand til at genoptræne ham, og når vi både har haft knæspecialisten Uffe Jørgensen og vores egen læge med hele vejen, så er det selvfølgelig, fordi vi har styr på tingene. At han så blev utålmodig, og de så gik med til, at han gjorde noget andet, det må de selvfølgelig vurdere. Men vi betaler rigtig mange penge til vores spillere hver måned, og vi havde selvfølgelig en intention om, at Bashkim kom tilbage så hurtigt som muligt, for han er en dygtig spiller. Men det er jo ikke sådan, at bare fordi en spiller kvækker et eller andet, så hopper og danser alle efter hans pibe. Bashkim brokkede sig alt for meget, slutter Jesper Hansen til BT.

http://www.bt.dk/superligaen/obs-svar-paa-kadriis-kritik-bashkim-brokkede-sig-for-meget

Mest læste på Footy.dk

1. Mourinho: Xavi fortjener Ballon d’Or
2. Billeder: Lord Bendtners frække babe viser numse og stram mave
3. Superliga-trænere lovpriser Guld-Glen efter guld-billede
4. Mundo Deportivo: Florentino Perez er rasende på Ronaldo over dette billede
5. Buffon: Vi kan slå Barcelona

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top