The perfect guide to the casino

FC Midtjylland er mestre efter uafgjort mod Vestsjælland

FC Midtjylland er officielt danske mestre efter aftenens uafgjorte resultat mod FC Vestsjælland.

FC Vestsjælland tog her til aften i mod topholdet fra FC Midtjylland i en kamp hvor meget var på spil. FC Vestsjælland kunne sikre sig vigtige point i bundstriden, mens FC Midtjylland med et enkelt point ville være sikre på det danske mesterskab.

Første halvleg var på mange måder en intens affære med FCM som det dominerende hold. FC Vestsjælland øsede dog mange indlæg ind i Midtjyllands boks, uden det rigtig blev farligt. Dog var Peter Nymann tæt på at kunne bringe vestsjællænderne foran i 1. halvleg men hans forsøg blev klaret.

Anden halvleg blev også en intens affære i det at begge mandskaber havde et resultat de kunne bruge til noget. Tættest på kom Midtjyderne i det de havde flere farlige forsøg. Især Erik Sviatchenkos forsøg på overliggeren kunne have sat festen i gang for Midtjylland, men farligere blev det ikke.

Kampen bølgede til sidst frem og tilbage hvor begge hold vovede sig frem i banen, men det var tydeligt at begge mandskaber egentlig var tilfreds med det ene point. Derfor den kedelige nullert.

Til lykke til FC Midtjylland med det flotte mesterskab!
Mest læste på Footy.dk

1. Instagram: Brøndby-stjerne med KÆMPE sviner til FCK-fansene
2. Rygte: FCM henter kæmpe profil
3. Billede: Lewandowskis lækre kæreste poster frækt fitness-selfie
4. Medie: Real Madrid-stjerne anholdt efter at have kørt rundt med dame i sin luksusbil – risikerer fængsel
5. Billede: Sådan ser FCK’s omklædningsrum ud

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top