Newcastle-anfører sender åbent brev til fansene - læs det her

The perfect guide to the casino

Newcastle-anfører sender åbent brev til fansene – læs det her

Newcastles anfører Fabricio Coloccini har sendt et åbent brev til klubbens fans. Læs det herunder.

Hej alle Newcastle-fans.

Jeg taler ikke ofte med offentligheden, men i dag føler jeg, at det er min pligt at tale med jer af adskillige årsager, da I er involveret i dette ligesom os spillere, staben, direktører og alle der er en del af klubben.

Hverken spillere eller medarbejdere vil gerne være i den position, som vi er i for øjeblikket. Det er noget, der er sket af mange årsager, og lige nu er der ikke tid til at se tilbage og rette disse fejl. Den tid vi har tilbage til at vende denne situation er kort, men efter afslutningen af ​​sæsonen, vi vil forsøge at lære af de fejl vi har lavet, så vi ikke behøver at gå igennem dette igen.

Dette er så smertefuldt for os, som det er for dig, for når dette hold kommer på banen, gør vi det med den hensigt at vinde og forsvare ikke blot farverne på denne klub, ikke bare vores trøje, men også for at repræsentere tusindvis af mennesker, hele byen. Vi forstår, at en sejr i weekenden betyder en uge af glæde for denne by, der ånder, lever og elsker fodbold som ingen anden by i England.

I dag er vi i en vanskelig situation, som vi har været igennem før, og det er en af ​​de mest ubehagelige situationer i fodbolden. Ubehageligt, fordi denne klub fortjener ikke at være i denne position, en position, der sætter sin status i fare. Og dette er, hvad jeg ønsker at fremhæve; dette er den væsentligste årsag til mit brev. Spillere og personale er gået sammen for at sætte alle tidligere problemer til side og fokusere hundrede procent på de tre ‘Cup finaler’, som vi har tilbage.

Jeg vil gerne appellere til alle fans i dag for at I også ser bort fra alle forskelle, alle de forskellige udtalelser, noget, der skiller os som folk, der elsker denne klub. På lørdag bør I komme til St James ‘Park, skabe en fantastisk atmosfære, støtte holdet mere end nogensinde, fordi i slutningen af ​​dagen, hvad der betyder mest her er Newcastle United fodboldklub. År vil passere og ligeledes vil spillere, direktører, trænere og ledere, men hvad der altid vil være der er jer selv, jeres børn, jeres børnebørn.

Jeg er også en fan, og jeg forstår, hvor ondt det gør, men jeg tror, ​​at de bedste fans er dem, der er der for deres klub i de værste situationer. I dag har vi brug for jer mere end nogensinde. I disse tre kampe, vi skal være sammen, er vi nødt til at være enige, for at være en familie – en familie, der kæmper sammen mod modgang, en familie, der stræber efter at opnå den succes, som I og denne klub fortjener.

Spillerne er forpligtet til dette, og hvis I slutter jer til os, vil vi kæmpe sammen for vores sorte og hvide familie.

Fra hjertet tak, jeres kaptajn

Fabricio Coloccini

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Ødegaard poserer med sin kusine
2. Ronaldo og co krævede bestemt pilot til at flyve dem til Torino
3. Vanvittigt rygte: Chelsea vil have Liverpools angrebsflop
4. XI: Kombineret hold mellem Juventus og Real Madrid
5. Galleri: Alle Ronaldos vilde biler til en samlet pris af 31 millioner

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top