Barcelona pligtsejrede mod bundhold i kæmpe nedslagtning

FC Barcelona skulle i dag på prøve ude mod Cordoba, og det skete uden det store besvær da de vandt hele 8-0!

Cordoba blev i store dele af kampen kørt rundt på røv og albuer, og denne kamp, kunne nemt have endt med en 2-cifret sejr til Barcelona.

I første halvleg bragte Ivan Rakitic Barcelona foran, efter fornemt oplæg fra Lionel Messi.

2-0 målet kom efter fornem pasning fra Iniesta, der spillede Suarez blank, og denne Suarez udbyggede med en fræk kanal Barcelonas føring: 2-0. Udmærket for Cordoba at gå til pause med 2-0, i forhold til hvor overlegne Barcelona var.

I anden halvleg gik det stærkt. Først headede den lille troldmand Lionel Messi Barcelona foran til 3-0 føring. Og blot 5-6 minutter senere, skulle ondt blive værre for Cordoba da Suarez headede storklubben yderligere foran. 4-0.

Forsvarskrumtap, Gerard Pique, ville også gerne vise at han kunne med hovedet, og bragte efter et hjørnespark Barcelona yderligere foran til massive 5-0. Nu troede man efterhånden Barcelona havde fået hvad de kom efter, men de maste bare på. 6-0 blev det efter sandt tiki-taka spil, hvor Barcelona viste hvor mange klasser bedre de er end et hold som Cordoba. Messi fik sidste fod på til 6-0. Slutteligt scorede Neymar på straffe, mens Suarez fuldbyrdige ydmygelsen til 8-0. Hold da op for en afklapsning!

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Gareth Bale flexer guns og ønsker Beckham tillykke med 40-års-fødselsdagen
2. Billede: Storbarmet WAG viser kæmpe kasser på instagram
3. Medie: Chelsea vil snuppe målmaskine for Arsenal – tilbyder 150 mio. plus Loic Remy
4. Mourinho: Jeg vil nyde titlen i fem minutter
5. Medie: Inter-stjerne skal vælge mellem Liverpool og Barca