Aviser: Liverpool har snedig Sterling-plan der vil snyde ham for millioner

The perfect guide to the casino

Aviser: Liverpool har snedig Sterling-plan der vil snyde ham for millioner

Raheem Sterling har gjort det temmelig klart, at han enten smutter, eller skal have en kæmpe kontrakt for at blive. Nu har Liverpool fundet på en snedig løsning, i følge The Independent og The Times.

Rygterne har svirret længe, om hvad Liverpool gør med den 20-årige diamant. Nu er de eftersigende kommet frem til den løsning der hedder, at man lader englænderen blive i Liverpool i næste sæson, og blot lader hans kontrakt løbe ud. Raheem Sterling går stadig rundt i Liverpool til relativt få penge, i forhold til hans kvaliteter, og Liverpool vil derfor hellere blot lade hans kontrakt udløbe, og lade ham skrive frit med en anden klub, efter kontraktudløb.

Dette skulle spare klubben en hel del løn-millioner, og samtidig vil man få glæde af raketten i næste sæson, i stedet for at være nødsaget til at sælge ham i dette transfervindue. Skal Liverpool sælge Sterling i dette transfervindue, vil de angiveligt skulle sælge ham temmelig billigt, da andre topklubber er klar over Sterlings utilfredshed i Liverpool.

Liverpool spiller i dag hjemme mod QPR klokken 16.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Gareth Bale flexer guns og ønsker Beckham tillykke med 40-års-fødselsdagen
2. Billede: Storbarmet WAG viser kæmpe kasser på instagram
3. Medie: Chelsea vil snuppe målmaskine for Arsenal – tilbyder 150 mio. plus Loic Remy
4. Mourinho: Jeg vil nyde titlen i fem minutter
5.

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top