Alle Premier League hjemmeholdene vandt

Alle Premier Leagues hjemmehold har i dag vundet, da også Liverpool til sidst hev sejren i land.

På hjemmebane skulle Liverpool forsøge at holde deres gode stime mod QPR, som i de seneste 3 kampe er blevet besejret 1-0. Sådan så det også længe til at gå i dag, efter Coutinho havde bragt Liverpooldrengene foran 1-0 i første halvleg. Men QPR’s offensive midtbanespiller Leroy Fer udlignede denne scoring i anden halvleg.

Liverpool pressede på for at få udlignet og 79′ minut kunne de have bragt sig på sejrskurs. Dette skete dog ikke da straffesparket blev brændt. 3 minutter før tid scorede Gerrard dog sejrsmålet hvilket gav Liverpool sejren, så de nu indtager 5. pladsen i Premier League.

Aston Villa skulle hjemme forsøge at fortsætte den gode stime, som holdet spillemæssigt, har været inde i. Med mål fra 2 x Benteke og 1 gange Tom Cleverley vandt de således 3-2 over Everton, som i store dele af kampen ellers var godt med.

Sunderland havde hårdt brug for point i dagens kamp hjemme mod Southampton, og disse kom foran på et straffespark eksekveret af Jordi Gomez. Føringen blev dog udlignet af Sadio Mane, men i anden halvleg fik Ward-Prowse først rødt kort, og på det efterfølgende straffespark blev Jordi Gomez matchvinder med målet til 2-1.

Swansea vandt hjemme i mod Stoke, 2-0, på mål af Ki og Montero. Begge hold er ude af fare for nedrykning. De indtager henholdsvis 8. og 10. pladsen i Premier League.

Slutteligt vandt West Ham 1-0 hjemme, efter rødt kort til Burnley midt i første halvleg. Kampens enlige målscorer blev Mark Noble.

Mest læste på footy.dk

1. Billede: Gareth Bale flexer guns og ønsker Beckham tillykke med 40-års-fødselsdagen
2. Billede: Storbarmet WAG viser kæmpe kasser på instagram
3. Medie: Chelsea vil snuppe målmaskine for Arsenal – tilbyder 150 mio. plus Loic Remy
4. Mourinho: Jeg vil nyde titlen i fem minutter
5. Medie: Inter-stjerne skal vælge mellem Liverpool og Barca