Harry Redknapp: Kane skyld i, at Arsenal ikke signede nuværende Palace-spiller

The perfect guide to the casino

Harry Redknapp: Kane skyld i, at Arsenal ikke signede nuværende Palace-spiller

Den tidligere QPR- og Tottenham-træner Harry Redknapp udtaler, at Harry Kane er skyld i, at Arsenal ikke hentede nuværende Crystal Palace-spiller.

Da Harry Redknapp var træner for den engelske topklub Tottenham, rendte succeshistorien Harry Kane rundt på U21-holdet. Selvom han dengang endnu ikke var inde omkring førsteholdet, husker Redknapp alligevel den unge englænder, og specielt en episode står lysende klart for Redknapp.

– Jeg husker en historie – som er en sand historie. Vi havde en reserveholdskamp pĂĄ træningsbanen. Vi mødte Birmingham, og jeg tror Arsenal kiggede pĂĄ Scott Dann den dag. Deres chefspejder Pat Rowley kom med Pat Rice for at se kampen, udtaler Redknapp i følge Caughtoffside inden han fortsætter.

– Jeg tror, at de var meget tæt pĂĄ at skrive under med Scott Dann fra Birmingham. Han ville vende tilbage fra en skade, og de spurgte, om de kunne komme og se en privat træningskamp, hvortil jeg svarede “ja, intet problem”. Harry Kane spillede oppe foran og myrdede Scott Dann. Jeg tror han scorede fire mĂĄl den dag.

Mest læste på footy.dk

1. Ti frække billeder af Steven Gerrards drønlækre WAG
2. Rygte: Liverpool vil af med disse fem spillere til sommer
3. Billede: United-stjerne stiger i popularitet ved City-fans efter dette tweet
4. Billede: Politiet i Manchester gør grin med Gerrard
5. Top 10: Hurtigste spillere i verden

Skriv en kommentar

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top