The perfect guide to the casino

Liverpool – Southampton spilforslag: Bookmaker i gavehumør med vildt odds

Kamp: Liverpool – Southampton
Spilforslag: Over 1,5 mĂĄl
Odds: 2,00
Bookmaker: ComeOn

 

Find gaveoddset ComeOn her >>

 

Liverpool er store favoritter, når de lørdag eftermiddag tager imod kriseramte Southampton på Anfield Road. Alt andet end en solid hjemmesejr til hjemmeholdet vil være en overraskelse såvel som en fiasko for Liverpool. Derfor forventes der også, at der bliver scoret masser af mål i denne kamp, der står mellem en af Premier Leagues bedste offensiver og dårligste defensiver.

The Reds har ikke haft den sæson, de havde håbet på. I øjeblikket ligger de blot på ottendepladsen i Premier League, og de har derfor langt op til mesterskabskampen. Alligevel har der dog været lovende tegn på det seneste for Merseyside-klubben. I weekenden slog Liverpool Tottenham med 2-1 på udebane, og i løbet af de sidste par uger har de også hentet flotte Champions League-sejre over både Napoli og Ajax. Derudover er det værd at nævne, at Liverpool har en fremragende statistik imod Southampton, som de har slået i ni ud af deres seneste ti indbyrdes opgør. Liverpool har endda holdt Southampton fra at score i deres seneste seks indbyrdes opgør på Anfield Road.

Southampton ligger i øjeblikket tredjesidst i Premier League. De har kun vundet én af deres seneste ni Premier League-kampe, og senest blev det til et pinligt 1-4-nederlag på hjemmebane til Newcastle United. Det er især på udebane, at Southampton har det svært, da de her allerede har været bagud ved pausen i fem af deres seneste syv kampe. Derudover hjælper det heller ikke, at Southampton har en af ligaens dårligste defensiver og har lukket hele 24 mål ind i 14 kampe indtil videre.

Liverpool har scoret mindst to mĂĄl i ni af deres seneste ti kampe imod Southampton, og alt tyder pĂĄ en gentagelse denne gang. Vi forventer en klar hjemmesejr, hvor der bliver sat mange mĂĄl pĂĄ tavlen her. Dermed vil dette gaveodds fra ComeOn ogsĂĄ gĂĄ sikkert hjem.

Bemærk, at odds 2,00 på over 1,5 mål i kampen her er et kampagnetilbud fra bookmakeren. Det gives til alle ComeOn-spillere, nye såvel som eksisterende, og du kan spille op til 100 kroner på det forhøjede odds. Du kan ikke kombinere væddemålet med andre spil.

 

Find gaveoddset ComeOn her >>

OVERSIGT

Scroll to Top