The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Brøndby er taget til Skotland

Oddsforslag: Begge hold scorer

Kampen kan streames hos Bet365.

Europa League er tilbage i denne uge, og denne torsdag aften får de skotske mestre fra Rangers hjemme på Ibrox Stadium besøg af de danske mestre fra Brøndby, og der venter et seværdigt og formentligt også målrigt opgør.

Således har begge mandskaber i den grad brug for point i gruppen, hvis de vil gøre sig forhåbninger om noget som helst. Der er altså lagt op til et ualmindeligt underholdene opgør.

Rangers har skuffet stort i denne udgave af Europa League, da de har tabt begge deres to første opgør. Det er altså en stor kontrast til den overlegne stil de kørte i sidste sæson, hvor de vandt det skotske mesterskab stensikkert.

Brøndby står efter de første to kampe noteret for ét point, hvilket altså giver dem 3. pladsen i gruppen. I den hjemlige liga er der efterhånden også kommet i gang igen, ligesom målscoringen aldrig har manglet.

Ingen af mandskaberne har fået scoret endnu i Europa League, men i fire ud af de seneste fem opgør i alle turneringer har begge mandskaber fået scoret.

Derfor er dagens spilforslag: Begge hold scorer

Spilletidspunkt: Torsdag kl. 21:00.

Bookmaker: Bet365

Odds: 1.95

Indsats: 200 kr.

Mulig gevinst: 390 kr.

Overskud: 190 kr.

[arrow_forms id=’687740′]

Kampen kan streames hos Bet365.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Før derbyet: Da Tibbling sikrede BIF-sejr i 90. minut

Du kan hver eneste dag modtage spilforslag hos Oddsprofit, hvor eksperterne leverer skarpe analyserer. Besøg Oddsprofit lige her!

OVERSIGT

Scroll to Top