The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Desværre, Leeds, mestrene er for stærke i egen hule – men det kan DU vinde på!

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: . Liverpool – Leeds – Liverpool vinder og begge hold scorer

– Det er to af Englands største klubber, der støder sammen, når de forsvarende mestre fra Liverpool lørdag aften tager imod oprykkerne fra Leeds, der har været ude af Premier League i 16 år.

– Liverpool fc er fra 1892, og klubben blev stiftet efter en strid mellem byens dengang største klub, Everton, og ejeren af Anfield, John Houlding, om banelejens størrelse. Everton flyttede til Goodison Park, og John Houlding dannede i stedet Liverpool FC.

– Klubben har vundet 19 mesterskaber, og dens storhedstid var i halvfjerdserne og firserne, hvor det blev til hele ti mesterskaber på 16 år. Samtidig vandt klubben Mesterholdenes Europa Cup – forløberen til Champions League – fire gange fra 1977-84.

– I 1990 vandt Liverpool klubbens mesterskab nummer 18, men derefter skulle der gå hele 30 år, førend nummer 19 kom i hus denne sommer. I mellemtiden vandt klubben dog Champions League både i 2005 og i 2018.

– Leeds United er stiftet i 1919 på ruinerne af Leeds City, der blev tvangsopløst ved dom efter Første Verdenskrig på grund af økonomisk rod. Klubben var elevatorhold imellem de to øverste rækker frem til begyndelsen af 1960’erne. Så kom Don Revie til byen og byggede et hold, der vandt mesterskabet i 1969 og 1974 samt FA Cup-finalen i 1972 og fik et hav andenpladser og tabte finaler. Fra 1965-75 var Leeds United samlet set det stærkeste hold i England.

– Siden fulgte en nedrykning i 1982 – men også klubbens hidtil sidste mesterskab ti år senere i den sidste sæson, inden 1.division blev til Premier League. I 2001 kom klubben i semifinalen i Champions League, men derefter begyndte nedturen, der kulminerede med nedrykninger i 2004 til The Championship og i 2007 til League One, hvor klubben var nede at vende i tre år.

HOS ONSIDEBETTING FÅR DU DANMARKS MÅSKE BEDSTE VELKOMSTBONUS

– Dagens kamp består af vinderne af henholdsvis Premier League og Championship. Spillestilsmæssigt er der en interessant kamp i vente, for begge hold satser meget på at presse modstanderen. Det er naturligvis, fordi de ønsker at score mål, men det er lige så meget for at beskytte forsvaret. Begge hold havde det bedste forsvar i sidste sæson i deres respektive ligaer.

– Liverpool vandt det engelske mesterskab på overlegen vis i sidste sæson, hvor holdet vandt ikke færre end 32 kampe ud af 38 mulige, og mesterskabet kom i hus seks runder før, sæsonen var forbi.

– Specielt på hjemmebane er holdet stærke. Tilskuere eller ej – og der kommer ikke nogen! – så har Liverpool ikke tabt en ligakamp på hjemmebanen Anfield siden april 2017, hvor holdet tabte 1-2 til Crustal Palace. Af de efterfølgende 59 hjemmekampe i Premier League har Liverpool vundet de 48, så Anfield er et fort!

. Ud af de 19 hjemmekampe i sidste sæsons Premier League scorede Liverpool tre mål eller mere i de ni og det lykkedes ialt at vinde 18 ud af de 19 hjemmekampe. Der er ingen tvivl om, at Leeds-forsvaret får deres sag for, når angriberne pludselig hedder Mohamed Salah, Sadio Mané og Roberto Firmino.

– Men det kan Liverpool også meget vel få! Leeds scorede i 87 procent af holdets kampe i The Championship i sidste sæson, hvor holdet havde en boldbesiddelse på 65 procent.

– Leeds United har også en god statistik, de kan fremvise. I de 12 år, klubben nåede at være med i Premier League i sidste omgang (1992-2004) tabte klubben ikke en eneste premierekamp. Det blev til fem sejre og syv uafgjorte. 12 premierekampe som ubesejrede er rekord for Premier League.

– Der er al mulig grund til at forvente en livlig forestilling mellem to mandskaber, der gerne vil frem over isen. Men der er også god grund til at tro, at Liverpool trods alt tager stikket hjem. Onsidebetting giver odds 2,40 på sejr til Liverpool kombineret med, at begge hold scorer. Det går vi gerne efter.

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 18.30

Sådan sluttede de

Liverpool nummer 1 i Premier League (V32 U3 T3)
Leeds nummer 1 u The Championship (V28 U9 T9)

Bookmaker: Onsidebetting

Odds: 2,40

Indsats: 100 kroner

Mulig gevinst: 240 kroner

Overskud: 140 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se fem af de bedste mål fra Liverpools Trent Alexander-Arnold).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top