Oddsforslag: Danskerholdet skal nok score mål i oprykningsslaget – til glæde for DIG

Foto: Ritzau Scanpix

Oddsforslag: Brentford – Swansea – Begge hold scorer JA

– Så er det ved at være alvor for Brentford, hvis det skal blive til oprykning. De møder på hjemmebane Swansea i den ene play-off semifinale, og de er pressede efter 0-1 i den første kamp i Wales.

– Efter otte sejre på stribe kiksede Brentford fælt i slutningen af turneringen med nederlag til Stoke og Barnsley, der ellers lå i bunden af The Championship. Det kostede den direkte oprykning, og med nederlaget til Swansea er vi oppe på tre af slagsen på stribe. Nu stiger presset på Thomas Frank og co. for at få vendt bøtten, for aftenens kamp repræsenterer sidste chance for oprykning til Premier League.

– I den ordinære turnering scorede Brentford 80 mål i 46 kampe. Det var flere end noget andet hold, så de har kvaliteterne i angrebet.

– Bagud 0-1 er Brentford tvunget frem på banen i returkampen, men det kan samtidig give blottelser bagude. BEMÆRK: Der spilles ikke med udebanemål i disse semifinaler. Slutter kampen således for eksempel 2-1 til Brentford, er der forlænget spilletid og eventuelt straffesparkskonkurrence om at komme i playoff-finalen mod enten Fulham eller Cardiff.

Spil på bet365.com

– I den ordinære turnering vandt Brentford 3-1 hjemme over Swansea. Kan de gentage det resultat, vil det være godt for både dem selv og vores bet.

– Swansea er knap så målfarlige som Brentford, men deres ghanesiske angriber, Andre Ayew, har dog været involveret i 25 mål i denne sæson – som enten målscorer eller assist.

– I syv ud af de seneste ni af Swanseas udekampe har begge hold scoret.

– Bet365.com giver 1,83 på, at begge hold scorer i ordinær tid. Det er et pænt odds, så det prøver vi at gå efter.

Spilletidspunkt: Onsdag kl. 20.45

Sådan sluttede de

Brentford nummer 3 (V24 U9 T13)
Swansea nummer 6 (V18 U16 T12)

(Første playoffkamp ikke medregnet i statistik)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,83

Indsats: 150 kroner

Mulig gevinst: 274,50 kroner

Overskud: 124,50 kroner

(På videoen øverst på siden kan du se mål og højdepunkter fra den første semifinale mellem de to klubber).

SPIL MED PÅ KAMPEN HOS ONSIDEBETTING

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Onsidebetting. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top