The perfect guide to the casino

Oddsforslag: Målfest venter i Bundesligaen – og skillinger venter på DIG

Foto: Ritzau Scanpix


Oddsforslag: Borussia Dortmund – Hertha Berlin – begge hold scorer .

– Selvom mesterskabet nok er røget efter nederlaget til Bayern München, svarede Borussia Dortmund fint igen ved at tæve bundproppen Paderborn med 6-1 (du kan se alle målene i videoen øverst på denne side).

– De gul-sorte har scoret ikke færre end 43 mål på eget græs i denne sæson. Det er et gennemsnit på tre mål pr. kamp. Og det har ikke skadet, at Jadon Sancho kører på for fuld damp igen. Han lavede hattrick mod Paderborn, og det vil alt i alt være noget af en overraskelse, hvis Hertha Berlin kan holde Borussia Dortmund fra at score – selvom de altså skal klare sig uden tilskuerstøtte fra den meget berømte endetribune Den Gule Mur.

– Begge hold har scoret i syv ud af de seneste otte møder imellem de to klubber.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

– Hertha Berlin bør da også være i stand til at byde på ganske fornuftig modstand. Holdet har taget ti point ud af 12 mulige siden Bundesligaens comeback, der samtidig bød på ny træner til hovedstadsklubben i form af Bruno Labbadia.

– Udeholdet har scoret mindst to gange i deres seneste seks kampe og lavet 16 mål i alt i disse kampe. Dortmund er en svær modstander – selv uden tilskuere – men helt umulig er opgaven ikke, og der er basis for en underholdende forestilling.

– Odds fra Bet365.com er på 1,57, og det er ikke specielt højt, men det skræller lige an til et bet. Vil man gerne vinde lidt mere, kan man kombinere med sejr til Borussia Dortmund. Så bliver det samlede odds 2,08.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Spilletidspunkt: Lørdag kl. 18.30

Sådan ligger de

Borussia Dortmund nummer 2 (V18 U6 T5)
Hertha Berlin nummer 9 (V10 U8 T11)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,57

Indsats: 200 kroner

Mulig gevinst: 314 kroner

Overskud: 114 kroner

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her, og få op mod 1.500 kr. i gratis spil.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top