The perfect guide to the casino

Dagens odds: Premier League-mål og hjørnespark sikrer dig en dejlig tirsdag

Odds forslag: Premier League er allerede tilbage, og dermed kan du gøre klar til en dejlig double

SHeffield United – Manchester City – mere end 9,5 hjørnespark

– En dyst mellem et oprykkerhold og de regerende mestre, men Manchester City skal ikke regne med, at dette her nødvendigvis bliver let.’

– I lørdags førte Manchester City mod Crystal Palace, men de måtte nøjes med 2-2. Det var ottende gang i denne sæson, The Citizens ikke vandt.

– Sheffield United var på deres side bagud mod Arsenal, men det lykkedes alligevel at rejse hjem med et enkelt point.

– The Blades har kun tabt en af deres seneste syv hjemmekampe, og de har vundet to ud af deres seneste tre.

– Manchester City vil nok byde på noget bedre modstand end både West Ham og Aston Villa var i stand til, men SHeffield United skal ikke afskrives i betragtning af de forsvarende mestres evne til at smide point væk i tætte kampe.

– Sheffield United tabte deres første udekamp i denne sæson for en måneds tid siden, da de var på besøg på Etihad (0-2), men de kunne dog tage hjem med æren i behold. Andre hold har tabt 0-8 (Watford) og 1-6 til sidste sæson Premier League-vindere i denne sæson.

– Manchester City har stadigvæk scoret flest mål af alle – nemlig 64. De har scoret i samtlige kampe med undtagelse af hjemmekampen mod Wolverhampton, som de sensationelt tabte 0-2.

– Sheffield United presser godt på for at score, og begge holds fans har i gennemsnit set 10,96 hjørnespark i deres kampe.

– Vi ser ingen grund til, at denne tendens ikke skulle fortsætte her.

Sådan ligger de

Sheffield United nummer 7 (V8 U9 T6)
Manchester City nummer 2 (V16 U3 T5)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,66

Aston Villa – Watford – begge hold scorer JA

– Et yderst interessant opgør i bunden af rækken, der sagtens kan ende med at blive afgørende, når det samlede regnebræt skal gøres op i maj.

– Watford begyndte sæsonen ganske skrækkeligt, men siden Nigel Pearson overtog jobbet som manager har de taget sig meget sammen, og de har ikke tabt en eneste kamp ud af de seneste seks, hvoraf de fire er vundet.

– Aston Villa har til gengæld kun vundet en ud af deres seneste seks kampe i alle turneringer, og denne dårlige stime begyndte med nederlaget på 0-3 mod Watford i sidste måned.

– Hjemmeholdet har indkasseret to mål eller mere i 14 ud af deres 23 kampe. Man bemærker dog, at de har scoret i alle deres kampe siden nederlaget mod Watford.

– På udebane har Aston Villa tabt otte kampe, men på hjemmebane er de slet ikke så dårlige. De har scoret i samtlige kampe på Villa Park i denne sæson med undtagelse af den målløse kamp mod West Ham tilbage i september.

Sådan ligger de

Aston Villa nummer 18 (V6 U4 T13)
Watford nummer 17 (V5 U8 T10)

Bookmaker: bet365.com

Odds: 1,70

Total odds: 2,82

Odds tips: 350 kroner (200 på Sheffield United, 100 på Aston Villa, 50 på doublen)

Mulig gevinst: 643 kroner

Overskud: 293 kroner

Du kan spille dette herlige spil og mange andre ved at klikke lige HER

OVERSIGT

Scroll to Top