The perfect guide to the casino

Der er håb for Hoffenheim og Robert Skov – Sådan spiller du med på kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Robert Skov og co. skal møde endnu en oprykker, og her er der penge at hente i, at Hoffenheim får point med hjem.

I sidste uge scorede den tidligere FCK-spiller, Robert Skov, sit første mål for Hoffenheim, og det var oven i købet et meget flot frisparksmål i sejren på 3-0 over oprykkerne fra Paderborn.

Fredag aften gælder det en anden oprykker i skikkelse af FC Köln. Det bliver sværere, for FC Köln er bedre end Paderborn, og det er på udebane. Alligevel er der håb for Hoffenheim.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Hoffenheim lader sig ikke skræmme af udebane. Ud af de hidtidige seks kampe på fremmed græs i denne sæson har holdet kun tabt en enkelt.

FC Köln har tilsvarende kun vundet en enkelt kamp på hjemmebane. Så der er penge i, at FC Köln ikke får tre point her.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Betfair kan du købe det nydelige odds 1,95 på Hoffenheim draw-no-bet. Det betyder, at du får pengene næsten dobbelt op, hvis Hoffenheim vinder. Skulle kampen ende uagjort, får du pengene tilbage.

Er man fræk, går man efter Hoffenheim som vinder – plus at begge hold scorer. Der scores bunker af mål i Bundesligaen, så det er bestemt værd at gå efter. Det odds kan købes til 3,75.

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top