The perfect guide to the casino

Her er startopstillingen: Sådan spiller du med på kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Vildt billede fra van der Vaarts testimonial går viralt


Der er lagt op til tre point til Liverpool, når sidste sæsons Champions League-vindere får besøg af belgiske Genk i Champions League. Og her kommer et godt ciffertip på kampen.

Den første kamp mellem Genk og Liverpool i Belgien vandt Liverpool med 4-1, og derfor er der ingen tvivl om, at Genk også får det svært, når de tirsdag aften spiller på Anfield mod Premier Leagues førerhold.

Ciffertips er svært, men Betfair har et glimrende odds, du kan købe, hvor du garderer dig lidt.

FÅ DE BEDSTE ODDS PÅ KAMPEN LIGE HER

Special-væddemålet lyder på 2-0, 3-0 eller 4-0 til Liverpool, og det kan købes til odds 2,6. De tre udfald lyder ret sandsynlige, og derfor er oddset værd at gå efter.

Risikoen består mest i, at Genk skulle kunne score på udebane, og her kan man sige, at Liverpool nok har en god offensiv. Men defensiven lukker ikke altid helt af.

SPILLER DU MED PÅ KAMPEN?

Faktisk har Liverpool lukket mål ind i samtlige kampe i samtlige turneringer siden sejren på 1-0 ude over Sheffield United 20. september. Men målmad Alisson har været ude at sige, at holdet skal stramme op, så de kan holde deres mål rent.

Det satser vi på, at de begynder på tirsdag aften. Og du kan tjene penge på Liverpool-sejr på 2-0, 3-0 eller 4-0 ved at klikke HER

Du kan købe dine odds på Betfair ved at klikke HER

Du kan oprette en konto lige her.

OPRET DIG HOS BETFAIRS SPILLEBØRS LIGE HER

Herunder kan du se Liverpools startopstilling:

Denne artikel er leveret i samarbejde med Oddsprofit.dk, som kan give dig professionel betting rådgivning fra Nordens førende oddsere. Du kan spille med på alle forslagene lige her hos Betfair eller på deres spillebørs lige her. Du kan også få op til 1.500,00 kr. i gratis spil ved at tilmelde dig her. Regler og vilkår gælder.

OVERSIGT

Scroll to Top