The perfect guide to the casino

Eksperten er sikker i sin sag: Sådan vinder du kassen på aftenens kampe

I aften vil eksperten udnytte Europa League-kampene, og han går efter den helt store jackpot.

Nordens måske bedste ekspert hedder Jan Tauer, og han er mere end klar til aftenens Europa League-kampe! Han har nemlig taget et kig på alle disse, og derfor er han kommet frem til et helt igennem genialt spilforslag.

Lige her får du altid spilforslag til dagens bedste kampe

Han har nemlig fundet fire kampe, som tilsammen giver odds 43.28, og det smider han Kr. 300,00 på! Derfor regner han bestemt med, at have vundet tæt på Kr. 13.000.00 inden at aftenen er omme! Nu tænker du sikkert hvorfor, at han vil dele disse spilforslag med andre?

Se dagens vilde spil fra eksperten til odds 43,28

Han kæmper nemlig en brag kamp mod alle de forskellige bookmakere, da flere af dem har lukket hans konti, da han har vundet alt for store summer. Derfor holder Jan Tauer ikke alt sin viden for sig selv, da han dagligt deler ud af sine spilforslag hos Oddsprofit.dk.

Her kan du følge Jan Tauer hvor at du får daglige spilforslag

Her får alle medlemmerne daglige spilforslag fra Jan Tauer og nogle af Danmarks bedste eksperter. Der er dokumenteret overskud hver eneste måned, og medlemmerne strømmer til for tiden, da eksperterne leverer spilforslag med en utrolig høj hitrate.

Her er dagens vanvittige spil, som skal sikre dig kassen i aften

Der er dokumenteret overskud hver evig eneste måned – SE SELV EFTER LIGE HER

Jan Tauer har sin ekspertise i fodbold, da han før tiden som professionel better var en aktiv del af den professionelle fodboldverden, hvor at han havde en flot karriere i Sverige og Tyskland.

Spiller du med på de mange spilforslag?

Det er således også på alle sine fodboldspil, at han har vundet store summer her i januar.

Medlemmerne hos Oddsprofit elsker ham, og du kan passende selv se hvorfor lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top