Dagens kamp: Dortmund – Werder Bremen

Så er det i aften, at Dortmund blæser til angreb hjemme på Signal Iduna Park, hvor at Werder Bremen gæster.

I Tyskland bliver der i disse dage spillet DFB Pokal, hvor at vi er kommet til 1/8 finalerne, og det er altså nu at det spidser til.

Vi er kommet så langt ind i turneringen, at de store hold stiller med stjernespillerne, og altså ikke de unge drenge eller reserverne der er ude af holdet til daglig.

Danske Thomas Delaney står altså overfor sin gamle klub, hvor at han havde gode minder i det 1,5 år, som han bar deres trøje i. Jacob Bruun Larsen forventes også at få spilletid i aftenens kamp, og derfor bør du holde øje med denne spændende kamp.

Det bliver først gang i turneringen at begge hold møder modstand af samme kaliber, da det blot er lavt rangerede hold, som har krydset deres vej indtil videre i turneringen.

Dommer F. Brych skal holde styr på tropperne i aftenens kamp, og den rutinerede dommer fløjter opgøret i gang klokken 20:45, og herefter er der blot envejstrafik at spore.

Dortmund fokuserer uden tvivl på den hjemlige liga, hvor at de ligger rimelig godt placeret i spidsen. De taber dog yderst sjældent på deres berygtede hjemmebane, og derfor bliver Werder Bremen formentlig ingen udfordring for danskerne og deres holdkammerater.

Lige her får du adgang til dagens spilforslag på kampen

Sammen med eksperten Jan Tauer kan du se dagens spilforslag til denne fantastisk kamp. Han har gået systematisk til værks og de mange timer er blevet brugt på analyse, som altså i sidste ende har givet dagens spilforslag.

Du kan følge den dytige ekspert ved at klikke lige her

OVERSIGT

Scroll to Top