The perfect guide to the casino

Dagens spilforslag: Odds 17 på kampen mellem Manchester City og Manchester United


Hver dag vil der komme daglige spilforslag, hvor fokus vil være på dagens mest aktuelle kampe.

Der venter en helt igennem fantastisk fodboldsøndag, hvor flere vilde opgør står på menuen. Således er der ingen grund til, at forlade fjernsynet denne grå søndag, da der venter flere verdensklasse-kampe.

Der er forståeligt nok også stor fokus på Manchester-derbyet, hvor der venter et drabeligt opgør mellem Gurdiola og Mourinhos tropper.

Hos Oddsprofit får du daglige spilforslag til mange forskellige sportsgrene

Det bliver uden tvivl en vanvittig kamp, som kan gå begge veje. Det er også derfor, at dagens spilforslag omhandler denne kamp, og til den anledning er der bygget et væddemål.

Der anbefales lave indsatser da alt kan ske, så længe at bolden er rund. Det bliver dog lidt sjovere at følge med, hvis man har dette spil at holde øje med.

Dagens spilforslag er bragt i samarbejde med Oddsprofit

Der bliver spillet på over 12 frispark til Manchester City, over 6 hjørnespark til dem, et rødt kort i kampen og sidst men ikke mindst, så under 4 mål i kampen.

Du kan altså hente odds 17.0 på dette byg selv væddemål i kampen mellem Manchester City og Manchester United. Kampen starter klokken 17:30 og bliver spillet på Etihad Stadium.

Herunder kan du se forslaget, som du kan spille med på.

Dagens spilforslag er klar: Spiller du med?

Spiller du med?

OVERSIGT

Scroll to Top