The perfect guide to the casino

Danmark skal i aktion denne aften mod Wales: Dette skal du spille på i kampen


Så er det i aften, at Danmark endnu engang skal i aktion i det nye Nations League. Det bliver uden tvivl en vild kamp, hvor følelserne sidder ude på trøjen.

Det danske landshold er taget til Wales, da det danske landshold skal i aktion denne fredag aften. Det bliver således Christian Eriksen, Schmeichel og alle de andre stjerner, som løber på banen i aften mod Wales, og målet er klart: Der skal tre point med hjem til Danmark.

Kampen bliver spillet på Cardiff City Stadium, hvor danske Kenneth Zohore har hjemmebane i det daglige. Hvem ved, måske har han givet det danske landshold et par råd angående banen?

Tror du også at Danmark vinder kampen? Så klik LIGE HER

De danske drenge må og skal bruge tre point i aftenens kamp, da de i skrivende stund ligger på 2. pladsen i gruppen, som bekendt også består af Wales og Irland.

De to hold har dog spillet én kamp mere, og derfor kan Danmark med en sejr i aften, altså komme foran i gruppen. Senest blev det da også til en sikker 2-0 sejr over dagens modstander tilbage i september på Ceres Park.

Et nederlag vil være tæt på en katastrofe, og på papiret er det danske landshold også langt bedre end det walisiske. Det burde også være et dansk mandskab i stærkeste opstilling, der har taget turen til Cardiff.

Spiller du med på kampen? Så bør du måske se dette først

Det bliver uden tvivl en vild og energisk kamp, hvor begge mandskaber for alt i verden vil vinde.

Derfor virker det også fuldstændig latterligt, at Betfair giver Odds 12 på at det bliver Danmark, som vinder kampen!

Sådan udnytter du det vilde tilbud:

1. Klik på dette link
2. Opret en Betfair med koden: ZFBJ5U
3. Spil på at Danmark vinder kampen til odds 12!
4. God kamp!

OVERSIGT

Scroll to Top