Corona-bombe til Reality Awards – Så mange er smittet

Reality Awards er blevet ramt af coronasmitte.

For en lille uge siden var der et storstilet realityarrangement i Docken i København, hvor 500 realitystjerner var inviteret inden for til en stor aften ved ‘Reality Awards’.

Der blev kysset, drukket og krammet, hvilket er en sprængfarlig cocktail, eftersom coronavirussen stadig er i samfundet.

Nu skriver Ekstra Bladet, at der har været coronasmitte ved ‘Reality Awards’, og der er tale om den meget smitsomme Delta-variant.

Læs også: Efter forfærdelig kollaps: To landsholdsstjerner har nu besøgt Eriksen på hospitalet

I morges blev det beskrevet, at der var én, der var smittet med virussen, men det tal er allerede steget til tre. Det oplyser Kit Nielsen, der er arrangøren bag Reality Awards.

– Lige nu er jeg orienteret om tre tilfælde, hvoraf to af dem er fra samme selskab, men vi er selvfølgelig stadig i gang med at finde ud af, hvad der er op og ned, siger hun til eb.dk.

Hun fortæller, at alle havde en negativ test, som de fremviste i døren, inden de blev lukket ind til reality-festen.

– Alle skulle vise gyldig test, når de kom, og det har alle gjort, og ellers har man ikke fået lov at komme ind. Jeg synes ikke, vi kunne have gjort det andereldes. Men jeg er meget ked af, at der alligevel er kommet smitte, og så endda en Delta-variant.

‘Reality Awards’ blev også ramt af en anden skandale. LÆS BARE HER!

SE VIDEOEN HERUNDER: ‘Jeg græd af glæde’ – er denne unge mand Danmarks sødeste fan?!

SE ALLE MÅL OG HØJDEPUNKTER FRA EM LIGE HER

SE ALLE DE BEDSTE DANSKE ONLINE CASINOER

Læs også: Hjulmand: Dét sagde Eriksen, da han kom til bevidsthed efter voldsomt kollaps

OVERSIGT

Scroll to Top