Derfor gik Teitur amok

Teitur Skoubo er blevet bortvist fra Reality Awards, fordi han har sparket en vagt i hovedet. Nu fortæller to venner, hvad der gik forud for det store drama.

Der er kæmpe realityfest i København, hvor en kæmpe gruppe realitystjerner er samlet for at feste og uddele en række priser.

En af landets største realitystjerner – Teitur Skoubo – er blevet bortvist fra arrangementet efter et voldsomt drama, hvor han sparkede en vagt i hovedet, inden han blev lagt ned af tre-fire muskuløse vagter.

Nu fortæller ‘Singletown’-stjernen Samira, hvad der gik forud for konflikten. Det sker i et interview med realityportalen.dk.

– Der er to, der tager fat i ham, det er fucking sygt. Han skulle bare tale med Asbjørn, de skulle tale om nogle ting om Christel, og sÃ¥ antager vagterne, at de to er oppe og skændes, fortæller Samira.

Kit Nielsen, der arrangerer Reality Awards, fortæller til Ekstra Bladet, at der skete:

– Teitur er flere gange blevet bedt om at sætte sig ned. Han overholder det ikke, og vi skal overholde coronaretningslinjerne, og derefter bliver han aggressiv og er voldelig over for vores vagter, siger hun og fortsætter:

– Vi har nultolerance over for vold, og derfor er der ikke noget at diskutere. Han bliver eskorteret ud af vores vagter, for vi tolerer det ikke.

Læs også: Mystisk Eriksen-løgn florerer på internettet: Derfor kollapsede han

Det lader altså til at være et trekantsdrama, der er bag dramatikken. Lenny Phil fortæller også til Ekstra Bladet, at det var en konflikt mellem de to kamphaner, der optrappede konflikten.

Asbjørn fra ‘Ex on the Beach’ har angiveligt fÃ¥et et blÃ¥t øje.

Teitur og Asbjørn var oprindeligt gode venner, men efter Asbjørn blev kærester med Christel blev forholdet mellem de to fyre iskoldt. I dag er ingen af dem kærester med hinanden.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Alma skal være boldmaskot: Her bliver hun overrasket med nyheden!

Læs også: Dyrt flop på kongekontrakt: Brøndby forsøger at skippe ham til anden Superliga-klub

OVERSIGT

Scroll to Top