The perfect guide to the casino

Officielt: Her er den nye vært på ‘X Factor’

TV2 har nu fundet afløseren til rollen som vært på ‘X Factor’.

Tidligere på dagen kom det frem, at Melvin Kakooza har trukket sig fra rollen som vært på ‘X Factor’, da han er sygemeldt på ubestemt tid efter at være blevet opereret for en hjernetumor. Den histore kan du læse lige her.

Nu har TV2 så allerede fundet en afløser, og valget er faldet på den tidligere tv-vært Lise Rønne.

Hun har tidligere været vært på ‘X Factor’ på DR i 2008, 2009, 2011 og 2012, mens den 42-årige kvinde i dag læser litteratur på Københavns Universitet.

Læs også: Scorer højeste løn i Brøndby: Nu er CV klar til at købe ham ud af kontrakten

– Sidst jeg stod på en ‘X Factor’-scene, havde jeg min lille datter i maven, og nu er hun altså otte år gammel! Selv har jeg i de seneste år viet mit arbejdsliv til bøgerne, så jeg havde mildest talt ikke set det her komme. Men med den triste anledning til, at jeg overhovedet blev spurgt, føltes det vigtigt, at jeg rent faktisk ville være tryg ved at træde til med kort varsel, siger Rønne i pressemeddelelsen og fortsætter:

– Og var der et program, der for en stund skulle hive mig tilbage i manegen, var det ‘X Factor’. Jeg har haft nogle af mine største, vildeste og varmeste oplevelser fra min tid som TV-vært på det program, og jeg kan af hjertet sige, at jeg glæder mig til en ekstra lille svingom, udtaler Lise Rønne i en pressemeddelelse.

Læs også: Medie: FCK kan få 75 millioner kroner for 15-årig talent

Hos TV2 er de også glade for Lise Rønnes beslutning.

– Jeg er ovenud glad for, at Lise Rønne har sagt ja til at komme tilbage som vært i ’X Factor’ liveshows. Lise har lige præcis det format og den erfaring, der skal til, for at kunne springe til med så kort varsel på så stort et show, og det betyder rigtigt meget for alle os, der er involveret i ’X Factor’, siger Dorte Borregaard, der er underholdningsredaktør på TV2, og fortsætter:

– I den her usædvanlige situation er jeg både glad og lettet over, at det lykkedes at lokke Lise Rønne på skærmen igen. Lise var den allerførste vært på ‘X Factor’, og jeg er sikker på, at det bliver et glædeligt gensyn for mange af vores trofaste ‘X Factor’-seere, fortæller redaktøren.

SE VIDEOEN ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder

Læs også: Wilczek aktiv på Instagram: Sletter sin Brøndby-fortid og stikker til Brøndby-fansene

Læs også: Brøndby-stjerne havde prisskilt på 370 tusinde kroner i 2018: I dag er han 45 millioner kroner værd

Læs også: Stort medie: Brøndby-landsholdsspiller stopper i klubben

Læs også: Kovending: CV finder pengene frem og tror på ‘miraklet’

Se også: Nej, nej, nej! Bundesliga-målmand leverer ÅRETS brøler

OVERSIGT

bet365

Scroll to Top