The perfect guide to the casino

Efter ‘Singletown’: Slog op med kæresten

Naja og Amil gik fra hinanden efter optagelserne til ‘Singletown’. Nu er de dog sammen igen.

Naja og Amil har været med i den nye DPLAY-satsning ‘Singletown’, som i grove træk går ud på, at kærester sætter deres forhold på spil for at være singler over sommeren i en luksuslejlighed i København.

Parrene kan til hver en tid vælge at forlade programmet, hvis de viser hinanden et hjerte i kærlighedstesten, og det gjorde Naja og Amil for nyligt.

Dermed var de ifølge reglementet blevet bekræftet i, at det skulle være dem, og derfor kunne de forlade luksuslejligheden i København.

Læs også: Fodboldvært hitter: Se hende i bikini her

Men nu viser det sig, at Amil var rasende over, at Naja ville forlade programmet.

– Jeg blev så sur på hende over, at vi tog ud derfra. Det gjorde jeg, fordi der faktisk ikke rigtig var en grund til , at vi tog hjem, andet end at hun ikke snakkede så godt med de to andre piger (Christel og Samira, red). Men hun snakkede godt med drengene, især Lenny. Så jeg sendte hende hjem til Jylland den aften, vi kom ud. Så hun var først hjemme klokken fire. Men jeg var nok lidt hård overfor hende, og vi fik efterfølgende snakket om det hele, og vi blev gode igen, siger Amil til realityportalen.dk.

Amil og Naja fik talt ud om problemerne, og de har i dag besluttet sig for at være sammen igen. Naja har en fortid i ‘Ex on the Beach’.

VIDEO ØVERST I ARTIKLEN: Bur-invasion, dommeroverfald og smadrede busser: Her er de vildeste McGregor-episoder!

Læs også: Nøgenfoto af Jennifer Aniston er sat til salg – Se det her

Du kan se meget mere til Oddsprofit lige her.

OVERSIGT

Scroll to Top